divendres, 30 de juliol del 2010

Inici de classes / Supervivientes

Eiiii gent!!!

Us informem que avui mateix hem començat les classes i la cosa ha rutllat bastant bé en general, ara falta pillar el tranquillu a cada grup però tot això fa molt bona pinta!Els nens predisposats i nosaltres molt motivats!

D'altra banda tenim dos tripulants més a bordo, la Nimeh i el Dani, en total ja en som 12, deu ni doret.. però esperant amb moltes ganes els tres últims que vindran dilluns, així que BON VOYAGEEE!!!

Respecte al cap de setmana, és molt possible que demà ens embarquem a l'aventura de la Selva, precisament ara estem esperant al Jordi (papi guia) perquè ens informi de si hi podem anar-hi, creuem els dits!:)

Tema casa, seguim tots distribuits tots ens diferents cases, esperant l'entrada de la nostra casa, tot i així us hem de dir, que l'experiència de poder compartir casa amb els nens i las madres és molt fructífera per a tots.

Per tots els que llegiu els blog que sapigueu que estem tots molt feliços vivint una expèriencia genial, asaborint cada moment i alhora aprofitant tots els estímuls amb aires guineans que ens arriben de totes i cadascuna de les persones amb qui estem tenint contacte aquests dies..molt a pair!


Petons per tots i una altre vegada bon viatge per les tres campeones que arriben dilluns:)

PD: Proximamente algunas fotos!!!!

2 comentaris:

MONICA ha dit...

k be que vagi tant be! tinc ganes de veure les fotoos.


k vagi mb.
doneu-li petonss a l'ana montasell de la seva cosinaa, gracias.

paucabeza_alacant ha dit...

Quina alegria de vore les fotos!!!!Pareix que no hi ha ningu trist...i dels xiquets menys encara..jajaj.Segur que els ensenyeu moltes coses al xiquets....que no nomes numerets i lletres...en fi que n'aprengueu molt i disfruteu de sa selva.....
besets per totes i tots