dijous, 14 de juliol del 2011

DIMARTS


Dimarts 12 juliol 2011

Per fi ha arribat la segona tanda de cooperants: En Damián, la Núria, l'Anna, en Marc i la Paula.Després d'una llarga gimcana de vol en vol i aeroport en aeroport estem tots junts Aldeas! També hem tingut dos viatges paral·lels com en la primera tanda (tot i que no tan accidentats): per una banda, el Damián va haver de viatjar sol fins a Malabo -tot facturant una maleta plena d'elements tan indispensables com els medicaments i la mosquitera, i perdent-la posteriorment-. Un cop arribat a Malabo, es va retrobar amb el nostre estimat Salomon, que el va allotjar a casa seva i li va mostrar un bocí de l'autèntica vida guineana.

Mentrestant a Barcelona, la resta començava a pujar a l'avió direcció Casablanca. Com no, també van tenir problemes amb els equipatges, però gràcies a la tossuderia de la Nuria (que va insistir en solucionar el problema fins al punt de fer arribar al representant de la companyia aèrea per arreglar-nos el tema) vam arribar a temps i sense perdre cap maleta a Casablanca. Allà van passar set hores de jocs amb cartes, arrossos amb pollastre, grabacions de vídeo en plan motivat, i intercanvis de les primeres paraules amb els guineans.

RECOMANACIONS PER ALS COOPERANTS QUE ENCARA NO HEU VINGUT:


-Que no us venguin la moto, que us diran que només podeu embarcar 5 kg, però insistiu que a la pàgina web diu que són 10 kg, que sou cooperants, que és tot super imprescindible, passeu d'ells si no baixen del burro i presenteu-vos a la porta d'embarcar amb la maleta tal qual
-Els que viatgeu amb Air France us perdran la maleta sí o sí
-A l'aeroport de Malabo es poden canviar euros per francs i si us heu d'esperar molta estona al pis de dalt hi ha una cafeteria amb sofàs super cómodes on podreu recuperar les hores de son perdudes fins que us surti el vol

Finalment i després de més de 24h d'avió pujant i baixant, els primers deu cooperants del projecte 2011 ja s'han reunit, han conegut als nens els que no ho havien fet i han anat a prendre la primera cerveseta (atenció! en Damián l'ha tastat per primer cop en la seva vida! -i creiem fermament que no serà l'últim...-).

5 comentaris:

Lionkingyeah! ha dit...

Ole tú Damian, OLE TÚ!

A aquestes hores i en dues setmanes, ja estarem volant rumb a Malabo! Ens veiem en un no res nois. A disfrutar!!

I aneu penjant més fotos poooorfa, que sinó l'espera es fa interminable!

Laura

Elena Verdú Martínez ha dit...

Ja sou 10...
i ja veig que us heu posat amb la feina.
MOlta energia gentola.
Esperem noticies vostres

Adriana ha dit...

Peñiiiscola!! quina enveja em feu!! quines ganes d'anar cap allà amb vosaltres a disfrutar-ho!!
Molts petons a tots!!!

Tata ha dit...

Sois estupendos!! Mucha suerte y ánimo con todo, que vale la pena.
La Tata

LAIA ha dit...

al llegir el vostre nom!!!me emocionat!!! estic molt orgullosa de tu!