dimarts, 9 d’agost del 2011

Ja hi som tots!

Hola gent!

Sentim trigar tant en actualitzar, però aqui l’internet escasseja.

Aquest matí ens hem hagut de despedir dels primers quatre cooperants que tornen a Barcelona, amb cares de pena per deixar-nos a nosaltres i als nens, als que ja havien agafat carinyo. El divendres, els alumnes els van preparar una festa de comiat a la Berta, la Cèlia, el Damian i el Raul. Ens van citar a les 18 a la glorieta, i una mica més tard van començar els balls i els cants dels nens per desitjar-los un bon viatge i per què sapiguéssin que els trobarien molt a faltar.

El dissabte vam decidir passar el cap de setmana a Punta M’Bonda, un poblat allunyat de la ciutat i aïllat del soroll. En arribar, el primer que ens van dir que haviem de fer era saludar al President del Consell de M’Bonda, però com que en aquell moment no hi era, vam decidir anar a una de les seves magnifiques platges. Allà ens vam estar banyant fins que un grup de locals van venir, van encendre una foguera i va començar la festa. Primer nosaltres els vam cantar cançons d’aquí, i després ells ens van fer els seus cants i balls. La festa va durar fins ben entrada la nit, i tots vam anar a dormir amb un somriure ben gran, agraïts de l’Héctor, el conductor de la pick up i la persona que es va cuidar de nosaltres durant tot el cap de setmana.

A l’endemà, ens vam llevar aviat per poder tornar a la platja i a l’hora de dinar, els habitants del poblat ens van preparar tres plats tipics Guineans: La Yuca, la pepe-soup, i un plat de peix boníssim. Després el grup es va separar, entre els que volien anar a la selva i els que volien tornar a la platja.

El finde va ser un molt bon punt de sortida per les tres noves cooperants que han arribat (l’Estela, l’Adri i la Laia) i un super comiat pels cooperants que marxaven el dilluns a la matinada. Per cert, Damian, Raul, Cèlia i Berta, que sapigueu que tant nosaltres com els nens us trobem molt a faltar I que avui han preguntat per vosaltres. Us enviem un petonàs des d’Aldeas!

Quan puguem penjarem fotos!