divendres, 31 de juliol del 2009

Ritme Guineà 100%!!! o no!

Ja actualitzem ja actualitzem... no us poseu nerviosos... Que aquí tot va poqueeeeeeeet a poqueeeeeeeeet! i el Blog també!!!

A verue no sabem per on començar, son tantes coses... i aqui els dies son com setmanes!!!

Podriem començar amb les aventures ananat amb taxis a munt i avall, engantxant-nos dits a les portes dels taxis, taxis que ens porten a mercats que ja estan tancats, taxistes, botigues etc.. que ens tiren els trastos!( tranquils que som solteres però no tontes!!! ) Per fi el Marc i l'anna ja son aqui!! Ahir vam comprar menjar tipic d'aqui, yuca, alvocat, atangas(no ens van agradar massa...) platan fregit... i la georgina ens va ajudar a cuinar! quina persona tant maca! l'experiència al mercat amb ella ha sigut genial!

Avui hem intentat fer un dia normal de classe! però bueno tot comença per intents... la veritat es que els petitons de 6 a 10 anys son un terremotos... el pressing catch Guineà no te res a veure amb l'americà... Viure-ho per creure-ho!

Diguem-ne que vam estar dos dies sense aigua, dutxant-nos amb galledes, cubos i anat a buscar aigua al pou a les 7:30 del mati! no perque el pou no n'hi quedés... si no perqué som tant..... que no vam donar la clau de pas de l'aigua! però lo millor va ser la Estela( amb una de les seves grans sortides!) on 5 hores després de saber que teniem aigua, va saltar cridant! correu! correu! que ja tenim aigua! anem a omplir galledes!!! al veure la nostra cara de circumstància va recordar que feia 5 hores que teniem aigua, lo millor es que ella ho sabia pero no s'enrecordava... i aixi en podriem escriure varies....

Aqui els llargandaixos son GEGANTS i de colors, Blaus, gorcs verds! sisisi tenim us posem la foto! els nens els agafant i ens persegueixen amb ells... un show vaja!

Demà marxem tot el cap de setmana a la selva! per fi una mica de relax perquè portem uns dies que no parem! encara no hem fet ni una birra tranquils!!! ens Serio us ho diem! no hem probat la castel encara! avui que es divendres i ja hem acabat! farem una birreta ben bona i fresqueta per despedir la setmana!!!

Bé us deixem amb unes fotitos perque veieu els nens i a nosaltres! moltes Gràcies per els comentaris del blog! L'andrea te un grup de fans que fa enveja!!! Gràcies mama caro, gent de sant vicenç, de la associació! Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeix! Miriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!! millons de petons us estiem molt i la vostra energia ens arriba per passar-la als nens! Molta força i energia per vosaltres també!!


Esperem actualitzar dilluns i posar fotos de la Selva! us pasem el número Guineà per si ens voleu trucar Aquí 00240732563.


Per cert! porfa! ens haurieu de portar taker, blue-tack, pintures de cara, i samarretes per al Federico, hem pensat que al Braulio i al Jordi també li podriem donar, s'ho estan currant molt! pero al Federico li hauriem de portar pk si no ... ;) El Braulio ens va demanar si li podiem portar un DVD amb pelicules espanyoles( airbag, rec, no se comiques! que li molen!) li fariem un gran favor! i també hem pensat GEmma, que la samareta que volia tot i que fos del Madrid nosaltres també li volem regalar aixi que si li podeu comprar crec que el fariem molt feliç!

Apa aixo es tot per avui no us podreu queixar eh!!! Mama que es millori aquest Bras! i gent de palleja i Sanvi miiiiiiiilions de petons(Caro)! Andrea tb envia molts petons, que us troba molt a faltar! Petons de tothom i per tothom! jejeje! Leti, Pepa, Silvia, Xavi , Neus, Marta, Gemma, Jimix, Miquel, .... Bea tots els nens ens envien molts records!! i pregunten molt per vosaltres!

Petons a Tothom.

Andrea, Estela, Caro.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola gent Soc l'Azu , la veritat que he estat desconectada de tothom des de fa uns mesos , però estic " al pie del cañón " seguint les vostres aventuras guineanes com la que més, jejeje.

Des de Barcelona us envio la meva energi perque gaudiu a tope el viatge i aprofiteu totes le experiencies que us vinguin.


Salut i força per a tots
que paseu un bon viatge i disfruteu a tope , força CASTEL EN EL BAR DE LA ESQUINA , jajaja, no patiu que segur que en trobeu.
Doneu records als nens.

Petons
Azu

Anònim ha dit...

Hola gent!!!

Soc el Carles el de "la gran paella", bueno aclariré per si de cas... el pare de la Caro jejeje.

Com aneu per aquí,pel que he llegit aneu molt liats, a veure si us doneu un respirillo i proveu aquest Castel que quan torneu i fem l'altre paella m'haureu de fer saber que és aixó. Imagino que alguna beguda...

Eppp!!!! On estan aquestes fotos???? Tinc ganes de veure a tots en acció

Petons a tots i molta energia

PD. Caro pel que llegeixo veig que estas bé.

Anònim ha dit...

Per fí notícies, i les fotos...? la informàtica no es lo meu, però diría que no estan penjades oi???
Be disfruteu del cap de setmana per la selva queel teniu ben merescut, molts record anna r. de part de santvi, de la penya del piano, del forn i del taller....
tothom hem pregunta com et va i molts petons de part del teus germans.

Montse

MERCÈ ROSELL ha dit...

Hayyy Anna Rosell......
m'encanta obrir el teu armari i veure aquella roba que no s'ha la posara ningu durant 1 mesesitos i potser acabaran sortint taranyines, pero per això no cal patir jo ja te la vigilare molt bé.

PD: La sita, segurament quant tornis ja no serà de la familia Rosell, el veï del Jose segurament se la quedarant aviat.

Espero que estiguis disfrutant molt, ja que es una cosa que a tu et feia molt il·lusió i que tant ho has estat esperant.

1 PETONAS des de ST.Vicenç, de la teva germana MERCÈ, QUE ENCARA QUE ET SEMBLI ESTRANY ET TROBA MOLT A FALTAR!!!!.

Anònim ha dit...

Ei!! donde estan esas fotos, deben de ir a ritmo guineano!!
Veig que ho esteu passant molt bé,i q la gent us ajuda al maxim, nosaltres desde aqui estem impacients tots els dies per sapiguer més coses.
Que aquest cap de setmana disfruteu de la Selva i una mica de relax, que segur us ho mereixeu.
Andrea, molts petons de tots i sobretot en xito t'envia un mimito, i per tots el demés també una super abraçada!!!

Ana

Diego i Sergi ha dit...

Hola guineanes i guineans...quines ganes que tenia de llegir-vos...des d'aquí tot es com nou per mi. Fa un dia que vaig arribar de Guatemala i tenia ansies de poder estar amb vosaltres encara que sigui des d'internet i per trucada...queda lleig que ho digui pero també hem feu enveja...qui no voldria estar viatjant tot l'any d'Africa a Sudamerica per exemple...

Ara estem amb en Dieguito que anem a sopar aqui unes pizzes...(quan de temps sense menjar-ne) i estavem ansiosos per saber que feieu...us desitjem moltissima sort i que disfruteu de l'aventura a la Selva...aneu amb cuidado amb els Lleons que es epoca de "zel" jeje...

Us seguim amb atenció...petons gegants.
Momo t'estimo!!!!

AleCohop (Aleix) ha dit...

Iepa penyita!

Buah, quan llegeixo se'm foten els ulls plorosos... Esteu visquen coses increïbles i la Myriam i jo us agraïm mil detallets com que ens recordeu en moments Tant intensos. Naltres anem visquen les coses del dia ben intensament i qui sap, poster l'any que ve estem visquen aquesta experiència en directe.

Intenteu penjar les fotos que suposo que us està costant un poc i si no, penjeu-les creant un picasaweb àlbum o algo! jejeje

Naltres des de terres catalanes us seguim enviant energia mil i ens alegrem moltíssim per vosaltres. Gaudiu molt a la selva i feu moltes fotooooos!

Una petonàs dels que no hem pogut venir físicament però que estan amb vosaltres en ànima!

Anònim ha dit...

penyaaa!!! quina il.lusió rebre noticies desde Guinea!!! cada cosa que expliqueu em trasllada allà amb vosaltres.

Gaudiu de la gran experiència i viviu cada moment intensament!

Doneu molts records i petons als nens!!

POSEU FOTOS!! LETI

Anònim ha dit...

Petons, petons i més petons per la meva cosina Andrea i per repartir-los per Guinea! Disfruta, fés que disfrutin, sigues feliç (que t'ho mereixes) i reparteix felicitat!

I aveure si aviat podem veure fotos :)

Anònim ha dit...

Aqui estem tots mirant les vostres noticies! i quan hem vist que aneu a la selva. La tia Paty i el papa s'han posat a canta: Nelly , feliç la maleta fa i s'en va cap a la selva, i amb la trompa va cantant tram.. tram.. tram... el cap de la colla crida de lluny de molt lluny i una nit clara es trobaran al cami de...

Jajaja..... Segur que t'enrecordes Andrea?.

Tota la familia us envia petons per vosaltres i els nens!!!

Mercè ha dit...

Hola, com anat l'excursió per la selva, ja heu pogut pendre la Castel ven fresqueta, estic desitjan que ens explique-ho l'experiencia i les aventures que us hauran passat. A veure si aviat podem veure fotos de tot el que feu.
Molts petons per a tots!!!!!!

Gemma Gasch ha dit...

Uooooo!!! ja tenim notícies vostres!!!què bé!



Carooo, suposu que deus estar súper bé :) un súper petó de part del Jona i meuuuu des de los Madrilesss!

Anònim ha dit...

Hola soc la mama de la Gemma Aguiló

M'alegro molt que tot us vagi molt bé

Gracias Piticlina per fer-nos saber que es arribat bé

Us aniré seguint

Molts petons

Unknown ha dit...

Eiiii!!

Que pasha guineaaaa!! com va tot aixo?? a tope no???? jejej ja heu ballat el ketumbi tot prenent una castel al bar del costat d'aldeas?? ja ens explicareu!!

el ruma, la laia i la mon ja estan aqui!! viska!!! alguns marxen, pro altres tornen, aixi els k stem per aki sempre tenim bona companyia ;)

molts ptonets caro, gemma, tieta i a la resta!! cuideu-vos molt!!!!! ... i actualitzeuuuuu k aki stem impacients d saber d vatrus!! :P

Mercè ha dit...

Hola Caro, el misatge era una foto de l'Iria que m'han enviat desde Galicia, e intentat trucarte al nº que m'has donat pero no he pogut contactar.

Que us pasa que no actualiceu, estem desitjant tenir noticies vostres, pero també em faig el carrec que no heu vingut per estar penjats al ordinador.

Com va tot? ja han arribat els dels 2º grup, suposo que ara estar-ho mes acompanyats i ho passare-ho millor.

Be, seguirem esperant noticies vostres i mentrestant anirem llegint el blog.

Molts records del "gabinete de crisis" al complert jejejejje i molts petons per a tots

PAU(la) ha dit...

Estela!!!! Ja veig que us ho esteu passant d'allo mes be tot i que no pareu quietes! Espero que ho paseu molt be el cap de setmana a la selva i disfruteu del vostre merescut descans.

Nosaltres aqui tampoc parem, classes de Katakali x aqui, espectacles de dansa x alla, algun concertillu i escapadetes amb moto x la platja (per mes info: www.indiaparade.blogspot.com). Ho estem passant molt be tambe! Ara ja portem aqui gairebe 2 setmanetes, i dissabte ja acabem les classes i anem cap al nord a iniciar la 2a part del viatge a fer mes el turista i continuar captant l'essencia del pais.

Cuidat molt i disfruta de cada PETITgran detall...

Un peto ben gros amb gust de pluja de Monzo!!

PAU(la)

gloria ha dit...

Hola a tots!!!

Sóc la gloria, desde sant vicenç us envio molta energia positiva pq tot segeixi anant bé i disfruteu molt dels nens i aquest any de les mares. A veure si ens torneu a escriure aviat que volem saber més de vosaltres.
Molts petons!!!!

Anònim ha dit...

Hola Caro

Avui he anat a veure a l'Alex i la Silvia. Hem estat dinant al mateix lloc on vam dinar amb tu l'últim dia de pujar a Lloret. He conegut a la mare de la Silvia que també ha dinat amb nosaltres. M'han donat molts petons i ànims per que tinguis molta força. Ell també està treballant molt.


Dels gallecs també moltes salutacions i petons. En paraules textuals de l'Albert "que et portis bé i molta força Carolina"



Tinc ganes de veure les fotos però tranquils. Cuideu-vos força, que també es molt important per poguer fer la tasca que us proposeu.

Records i petons per tothom. Dona també salutacions a l'Anna i l'Alba i us envio molta, molta força.

Vinga, Carolina un petonas molt gran i una braçada força.

CCV