dijous, 6 d’agost del 2009

Efectivament ritmo Guineano!!!

Hola familia!
Despres de molts dies continuem informant-vos... perdoneu pel retard pero ja ens hem adaptat al ritme "frenetic" guineano... jejeje La tercera tongada ja hem arribat be, vam tenir una rebuda increible amb tots els nens i nenes esperant-nos emocionats i amb mil petons i abraçades, i els que ja hi erem tambe.
Les classes cada dia van millor, els nens pregunten constantment pels cooperants d'altres anys i tambe us envien molts records.
Despres de la primera setmana estressant, vam fer una desconexio brutal a la selva... i aquest cap de setmana ens espera el paradis de la illa de Corisco.
Veient que ens falten dies per fer classes hem decidit fer_ne tambe els dilluns i dimecres per la tarda.
Avui hem fet la primera trobada amb madres i tias, estem molt emocionats...
Quan poguem intentarem penjar fotos, la cosa esta complicada...
Agraim moltissim tots els comentaris que esteu fent, de veritat que ens donen moltisima energia...
Aleix i Miriam, Leti i Pepa, esteu super presents a cada instant, se us troba molt a faltar, xo sapigueu que esteu amb tots nosaltres cada dia...
Una abraçada molt forta per tothom, brindarem amb una Castel o 33 a Corisco per tots vosaltres!!!
Us estimem moltiiiiiissim!!!!
[ells]

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Alea! qui soc?? ens va fer molta ilusio sentir-te l'altra dia, encara que no vas dir la mida de la formiga asesina. Aneu amb compte amb les balenes
que sont molt grans, i disfruteu-les a tope, que en el mediterani, no en tenim.
El dilluns intentarem trucar-te.
Aprofiteu tots els moments del dia, La llum, els colors, els olors, els sons, i la gent, sera el millor record que us emportareu.
Molts petons per tothom.

Alejandro

Anònim ha dit...

Som els pares de la Gemma

Hola carinyasso com estàs, per el que ens heu explicat, esteu molt atrafegats.
Cada dia ens connectem per rebre noticies vostres i estem molt contents de que els nens us hagin rebut tant bé.
Vigila per la selva i per les illes, “que hay mucho peligro” (ho està dient el papa).

A veure quant poder enviar fotos

Per aquí tot va molt bé, ja saps platja i pesca, el dimecres varem anar el papa i jo a la barca (no em vaig marejar) i varem estar pescant lloritos i després es varem quedar el port a dinar .

Una abraçada per a tots els teus companys

Petonassos dels teus papis

Mercè ha dit...

Hola com esteu, ja veig que preparant el cap de setmana a l'illa de Corisco vigileu amb la Castel no sigui que caigeu del cayuco i les balenes fagin festa major, jejejje.
Ahir en un programa de la tele em vaig assebentar que el Floquet de Neu era de Guinea i el cientific que el va portar al zoo (que va morir ahir per aixo feien el programa) va parlar de com el van trobar i de la vida que es feia a Guinea quan ell hi va viure. Em va agradar molt i pensava com deuries estar disfrutan d'aquests paisatges i de la gent d'aqui.
Espero que tot ho plasmaras amb les teves fotografies que m'imagino que seran moltes i ho podrem veure.

Que disfrute-ho del cap de setmana
i cuideu-vos molt. Moltssssssss petons per tots.

Vane ha dit...

Holaaaa ELLSSSSS !!!
Aupa ese equipazo, ja he vist que veu rebre amb una festasa a les últimes en arribar jejeje merci ara ja sé que tohom està bé i que gaudireu a tope de les sensacions, emocions, experiències i vivences que tant us mereixeu jejeje força ELLS !! i molta energia!! ALI, GEM'S 1 abraçadota enorme ( em moro d'envejaaaa ) així que ja sabeu guardeu-me un dia a la tornada vull que m'expliqueu totttt, he mira't el blog cada dia bravo per l'esforç que feu per els que estem a l'altra banda és molt interessant, 1 ptonarroooo per tothom jejeje sóc la Vaneflius ! esciuré.....

Myriam i Aleix ha dit...

Equipo ELLS!

Aqui la Myiriam i l'Aleix des de terres catalanes. Cada vegada que llegim quelcom més del projecte... Us podeu imaginar com ens posem no? Estem super agraïts que penseu en nosaltres i també que sapigueu que entre els dos, es fa més fàcil suporTAR EL NO HAVER MARXAT.

fEU MOLT EL cLOWN AMB ELS NENS I NENES. Converetiu-los en autèntics acròbates per un dia i seguiu visquent aquest viatje increíble a tope!

Encara no sabem si us podrem recollir a l'aeroport als que torneu a finals d'agost.

Una super abraçada de part dels dos!
Myriam i Aleix

Unknown ha dit...

Eiii gent!!

Ara deveu star de cami cap a Corisco, terra paradisiaca!!! gaudiu-lo molt k es impresionant!!!!!!


molts ptonets i rekords!!

Anònim ha dit...

Hola Gemma i a tots "ELLS".

Som el Joanjo i la Mª Dolors, us seguim a traves del blog, dons d'alguna manera també hem viscut aquesta experiencia tant enriquidora per a tots vosaltres.

Us desitgem molta sort i una forta abraçada desde S. Vicenç.

Ja us seguirem i poseu fotos!!!

Anònim ha dit...

Tata Ana!!!!
Ya veo que el proyecto va genial, que os lo estais pasando en grande y que vais a disfrutar al máximo del paisaje, qué envidia me dais!!!!

Nosotros por aquí te echamos mucho de menos, pero aún así, si mañana acompaña el tiempo, iremos al Vilar, jajjaja!!! Aunque me imagino que estando en una isla paradisiaca ahora debe importarte menos!!!

Bueno cariñin, aprovecha todo lo que puedas esta maravillosa experiencia.

Mucho ánimo a todo el equipo!!!

Besos cariñu!!!

Noelia.

pepa ha dit...

EKIPOOOOOOOOOO!!!!!
a Corrrrisco aneeeu!!! molt bé molt bé! així m'agrada!!! no sabeu l'enveja que tinc ara mateix, el dia que marxava la última tongada em va entrar molta tristor de no anar amb vosaltres! però bueno un altre any serà!!!
quina il·lusió que hagueu aumentat hores de projecte!!! això us deu omplir molt i a nosaltres també perquè vol dir que la cosa va benne!
pel que escribiu es nota que us heu adaptat al ritmo de la república bananera! amb la calma!! jejeje
espero i desitjo que tots estigueu la mar de bé, que ja m'ho suposo! des d'aqui us envio moltes forces, no us penseu que m'oblido de vosaltres, cada dia estic una estoneta allà a SOS, veient la posta de sol, preparant classes pel dia següent sopant tots junts i comentant el dia i les vivències, jugant amb els nens, cantant amb ells, rient i "cargando" nens!!
doneu molts records als nens i a les nenes, gaudiu de corrrrisco, gaudiu dels nens gaudiu de vosaltres i gaudiu del país!!
una abraçada enorme a tots els volutaris, però sobretot a la gemma i l'ali!! que us enyoro molt!! però se que esteu de lujo!! o no? i bebeu una castel a la meva salut!!!
us estimo nines!!! i molts anims i força!!
us truco aviat!!! una abrçada!!!

Anònim ha dit...

hola a tots!!!pel que veig esteu genial, m'en alegro moltissim!
Que be que pogueu fer classes per les tardes, els nens estaran contents!
Gaudiu a tope els dies que us queden, voleu a corisco i empapeu-vos de tot lo pisitiu que te guinea! molts petons a tots i cada un dels nens!
Gemma i Ali estic allà amb vosaltres...us estimo! LETI

Anònim ha dit...

Hola!! soc la Neus, de Flix. Efectivament, tinc molta enveja, i em feu recordar cada moment que vaig viure allí. Disfruteu a tope, gaudiu, i rieu molt, que esteu fent una cosa molt gran!!

Doneu molts records als nens i nenes de part meua, i pengeu fotos, i mengeu molta nocilla, que és boníssima, je, je... I sobretot, apreneu d'aquesta experiència, que és per tota la vida.

Una abraçada enorme, i ens veiem a la tornada!!

Neus.

Anònim ha dit...

Eiiii Guinea!!!! Com anem???
Buahhhh, ja us imagino jeje!!!! A tope tot el dia, donant el millor de vosaltres... Fent les mil rises i tenint moments super especials amb tot el que us envolta!!!!
Jo estic aquí al kurru, i cada nit miro el blog aveure que aneu dient. Penjeu fotikos, que us vull veure!!!
Tot i que fa poquets dies que heu marxat, ja us trobo molt a faltar... El pisito sense vosaltres no és el mateix... Les xerrades, els whiskis, les rises i el que no són rises, jeje.
Bueno amores, disfruteu molt de tot el que us brinda aquesta experiència. Ahhh, i quan tingueu un moment, escribiu-me algo i així podré passar un moment amb vosaltres a Guinea (algo privat, eh, x quan torneu).
Moooolts petonets x tots i totes, xo especials x la Gemma, l'Ali i la Carooo!!!!
Ah! sóc la RUT...

Anònim ha dit...

aixx... vull veure fotos =( es una llastima que no es pugin pujer u.u m'alegro que tu estiguis passan tan b
semblas al mogli amb tanta selva xD

molts de petonets i abraçades ;)

piruli

Rafa ha dit...

Hola gent!!! (especialment a la gemma i l'ali ;))

quina gran tasca que esteu duent a terme a guinea, als vostres posts es veu que esteu treballant amb molta ilusió i moltes ganes, és fantàstic veure aquest esperit, continueu així, treballant i disfrutant :D

Gemma Gasch ha dit...

Hola a tots!!!
Com ha anat per Corisco??? volem veure fotitos!!!

Carooo, nenaaaaa suposu que estas en tu salsaaaaa!!!per aquí et trobem a faltarrrr!!!

Moooolts petonetssssssssssssssssssssssssssssss

Anònim ha dit...

Hola Estela, Alba i Marc!!!!!!!!!! com esteuu?? buah d'aki una setmana tornem tots em sembla, m'encantariaser alla amb vosaltres!!!!!!!!! espero k disfruteu moltissim l'experiencia.... alba carinyo, sonrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! te veo ya yuhuuuuuuuuuuuuu! jaja fem sopar tranki en breus ehh! sabeu ke? m'enduc la gosseta!;) mua! us estimo!

adri des d'argentinaa!

Anònim ha dit...

Hola!

Soy Marta, la tía de Andrea.

Espero que disfrutéis de la experiencia y que aprendáis mucho, pero que sobre todo lo paséis muy bien.

Andrea nos acordamos mucho de ti Lee y yo.
Yo no paro de preguntarme qué harás por esos mundos.
Ale, el próximo te vienes a Escocia a hacerme de canguro.

Muchos besos, pero muchos ¿eh?!