divendres, 14 d’agost del 2009

Avui és un gran dia

Mboloooo!!!
Com va per les terres catalanes???nosaltres per aquí molt bé!!
Avui és el gran dia del Gran Torneig de Futbol catalano-guineà: quan acabin les classes de reforç escolar farem equips i realitzarem el torneig. Tant els nanos com nosaltres en tenim moltes ganes. Ahir amb uns quants adolescents vam fer una superpancarta i tots nosaltres per la nit vam fer els trofeus (buenu, en realitat l'Andrea i l'AnnaR, amb les seves mans i els altres animant, jeje!).
Avui també és un gran dia perquè és l'últim de l'Estela i l'Albert, ja que demà marxen cap a Barcelona. Ens fa molta pena que marxin perquè aquí tots som un equip molt maco i cohesionat i ens faltaran dos peces molt importants, i per això els hi hem preparat una festa de comiat sorpresa. Ells no saben res, però avui a les 5 de la tarda es trobaran a tots els nanos a la pérgola amb música i merendola per acomiadar-los de la millor manera que podem: berenant, cantant i ballant!!!
Les diarrees encara són el pa de cada dia, però ens hi estem acostumant!! No sabem que preferim si diarrea o taps com l'any passat, de tant arròs que menjavem. Aquest any la nostra estimada cuinera Georgina ens esta fent menjar més variat que el de l'any passat i estem disfrutant més: espaguetis, banana fregida i bullida, yuca, arròs (como no), diferents tipus de carn i de peix...
Des d'Aldeas us enviem molts petons i abraçades!!!i sobretot us volem agrair tots els comentaris que ens envieu a través del blog, no sabeu l'energia i els ànims que ens doneu dia a dia!!Gàcies per estar al nostre costat tot i la distància!!!
GRÀCIES DE VERITAT!!!!!

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Hallo familie guineana desde holanda! molts no em coneixereu... d'altres si (espero k tu si k t'enrecordis gemma :P) sóc el miquel i vaig participar l'any passat en el projecte! només enviar-vos una forta abraçada a tots, en especial als nens d'aldees k son el millor. Aprofiteu k el temps passa volant! Añiaaa!

PD. gemma digali al franco si encara continua sent un 'mal plan' de part meva i dspres donali una abraçada enorme :D a la fabiola k es la cosa més bonica del món, al celestino k si encara s'enrecorda del seu germà blanc... al esteban k espabili... i uenu ja paro... apa disfruteu i salut!

pepa ha dit...

Eiii!! familiaaa!!! Miquel has tornat ja o q?? bueno i tornant a l'ekipo!!! quina peneta això de que s'acabi per alguns!!! espero que hagueu gaudit al màxim! des d'aqui ens fa molta il·lusió veure que aneu bé, que tots esteu bé!! i això de trucar-vos em va molar molt! que raro es veu des de l'altra banda! jejeje
Bueno espero que el torneig el guanyi el millor!! l'any passat van ser lo neus i jo, bueno realment els nens i les nenes! =P jejeje
Bueno ninos i nines! ens veiem aviat! des d'aqui us enviem molt d'amor a repartir per tots els nostres nens i nenes!
i en especial Gemma ja saps a qui!i també repartiu-vos una mica a vosaltres! jejeje
cuideu-vos molt!!!
Ali, Gemma! us enyoro i estimo molt!! de veritat!!

I sobretot gràcies a vosaltres per mantenir-nos informats! que ja se que costa anar a l'ordinador quan s'està a guinea!

floro ha dit...

¡Hola a todos! Gracias por las fotos. "Ana de Galicia", hoy he visto tu casa, estás en un barrio guapísimo, volveré cuando estés aquí de nuevo y tú me lo enseñes. Besos de Dolores, Andrés, Lucía... y los más grandes, de tu padre.
¿Comes algo? Cuídate, guacha, te queremos. Saludos a todos, incluso a los del Barça.

Tramuntana ha dit...

Ja veig que us munteu-ho molt bé, i teniu-ho les hores molt ocupades, amb torneig de fútbol i tot, els nens segur que us trobaran molt a faltar, però les hores tant bones que els hi esteu donant, de segur que ho recordaran durant molt de temps.

Petons per a tots, i repeteixo que us felicito per aquesta tasca tan bona que esteu fent.

Molts petonets especials per a tu Gemma, et troben a faltar.

Records de tots els del càmping

Tramuntana ha dit...

hola gemma com estas?
soc la carla com va alla per guinea?
et trobem molt a falatar espero k vinguis aviat. m'agradaria molt k estiguessis al camping
molts petonests,testimo molt

Hola Gemma, sóc la teva cosina ester.
Com estas? Per aquí et trobem molt a
faltar. T´envio molts petonets.
T´estimo.

Anònim ha dit...

Hola Ana, votámoste moito de menos por estas terras, eu teño moitas ganas de poder ir a praia contigo siquera unha vez este vran cando volvas (estas maravillosas praias galegas te esperan....), pero que sepas que a túa tía preferida está moi moi orgullosa do que andades a fecer e os envía dende Vigo moitos saudos e ánimos a todos. Un bico moi grande e a disfrutar.... e comede moito arroz, que e o mellor para a diarrea (consello de farmacéutica). Tu tiíta, Susana

Anònim ha dit...

Hola Andrea!!

Aqui estem en el teu ordinador,amb els iaios.

Els tinc alucinats amb aixo que es veigin les fotos desde Guinea, per que com diuen aixo esta molt lluny oi?. A la iaia se li cau la baba mirante diU: "mira que contenta esta"

T'envien molts petonets, i que ja tenen de fer-te un grapat d'abraçades.

Dilluns te truquem:

Aprofiteu, que ja queda poquet !!

Un petonasssoooooo!!!

Anna

Anònim ha dit...

ke pacha nens i nenes!!!soc el Nandu, Gemma ja he vist en el mail que heu trobat cargols enormes, haviam si m'en portes un i em vaig un collar jejeje.
weno nosaltres per aqui molt bé. un peto enorme a tots!!!
adeuuuu

Anònim ha dit...

Andreaaaaaa!!! Aquí estamos Amanda y Helena diciendo : mirala que sonrisa, que bien se lo pasan...!
Disfruta de todo lo que te está pasando, aprende y cuando llegues nos cuentas :P

Te mandamos 1500 besos y 3000 abrazos, esperemos que te lleguen y que te den fuerzas para disfrutar lo que te queda!

En estiche te esperamos sexy!

MARIA ha dit...

Hola Ali, veig a les fotos que estàs disfrutant, la veritat que la tasca que esteu realitzant es increible, la gent d'allí deu estar super agraida de vosaltres.

Els papas més tranquils per el missatge que vas enviar dient que tot estave be, no vaig rebre el mail de la adreça del blog.

Estem super orgullosos i contents de com ajudes a la gent, segueix aixina germana un abraç molt fort i b7ts de tota la teua familia i també per la GEMMA que no ens oblidem d'ella.

Unknown ha dit...

Ola a tots i especialment a l'andrea!!! ja veig a les fotos k tu estas passant super bé i sobretot que segurament estas aprenent un pilot!!! enfi acabato de passar molt bé que ja et queda poc i un petonas molt i molt gran!!!