dilluns, 17 d’agost del 2009

eieieieiei, ja som a terres catalanes...

Després de més de 27 hores de viatge, l'Estela i jo hem arribat a Catalunya. No hem tingut cap problema, al contrari, fins i tot ens van deixar guardar les motxilles a la comisaria de l'Aeroport de Malabo pq poguessim visitar la ciutat.
Tot i això, hem passat moltíssim controls policials i parapolicials, tant a Guinea com a Paris, però tots els hem pogut passar sense problemes, amb les terrines de la nocilla guieana i amb un petit ganivet (eh, Estela...) anomenat machete a la motxilla.
Està bé, visitar Malabo, no es cap meravella, però ja que t'has d'esperar, val la pena. Fins i tot vem anar a missa amb dues corals a la catedral , ja que era el lloc gratuit on s'estava més fresc de la ciutat.
Els que heu de passar força estona a Malabo, la subdirectora del Centro Cultural, que tot i que estava tancat vam poder visitar, ens va dir que per menjar un lloc bo i barat és Casa Tino, que està al costat de l'antic ajuntament, a un carrer del costat del Bar Bata, és fàcil de torbar. Nosaltres no hi vam poder anar pq era un dia festiu i era tancat, però feia bona pinta si pregunteu.

Bé, des de la feina, em feu molt enveja de poder seguint estant a Aldeas amb els nanus, durant el viatge ja els anyoraven, i espero que aquesta setmana la pogueu aprofitar el màxim posible. Ja ens anireu explicant...

Des de Catalunya us donem tot el suport "moral" per afrontar el projecte i passeu-vos-ho molt i molt bé


A veure si per la tarda puc penjar alguna foto, que aquí és una mica més fàcil...
salut,
Albert

4 comentaris:

Anònim ha dit...

holaaa a tots!!se'm posen els pels de punta al llegir tot el que esteu visquent...es increible tot el que feu! Gaudiu de l'ultima setmana a tope i empapeu-vos de tots els moments!
Us envio una abraçada gegant plena d'anims i optimisme!

AUPA [ELLS]!!!!

leti

Anònim ha dit...

EM MORO DE GANES DE VEUREUS I QUE M'EXPLIQUEU TOT AMB PELS I SENYALS!!

ali i gemma necesito una abraçada vostre...

Vane ha dit...

Holaaa ahí a tope els que us quedeu que ja veieu que Albert i Estela continuen enviant energies per la última setmana, Aupa ELLS !!!! esteu reservant les altres fotos oi ?? jejeje !!

ALI i GEM sabeu quan torneu matí o tarda del 24 ? jejeje ?? 1000 petons i abraçadota enormeee !! Cuideu-vos !!

Ieieie aupa ELLS, ieieie aupa ELLS ...molts ànims !!

Anònim ha dit...

Molt contenta de saber noticies.

Estem penjats del portátil per saber coses vostres.

Gemma et troben molt a falta i ja contem els dies, perquè estiguis amb nosaltres.

Estic molt orgullosa de la tasca que esteu fent tots vosaltres.

VISCA ELLS!!!

Molts i molts petons

Rosa (mare de la Gemma)