dimecres, 4 d’agost del 2010

barco pirata!!!






Umbolo!!!

Per terres guineanes todo huele a bananas, el aguacate nos alegra las comidas y nos aporta adrenalinas, es algo inevitable como la vida irremediable!

Aquest cap de setmana ha sigut un cap de setmana d'aventures, ens hem dividit en dos grups, per una banda uns van anar a la selva (Colo, Sara, Dani, Ana M M, Aneta, Ana M X i Lucia) i els altres es van quedar a aldeas per poder reformar la cantina que per fi ens han cedit per poder tenir un espai de trobada per nosaltres, i s'ha de dir que esta casa es una ruina no te res d'envejar!(Les fotos pre-cantina/post-cantina no tienen desperdicio!!!)

Ja es pot dir definitvament que dilluns vem començar el casal complet, estres i nervis per petits imprevistos pero amb molta energia i ganes i més saben que a la nit arribaven les últimes supervivientes (Ester, Mercè, Alba), van arribar a la matinada després d'un vol sense dificultats i sense tenir que passar la nit a Malabo, amb les piles posades i amb un somriure a la cara!:)

Dimarts va ser la festa de "El golpe de libertad" i vam preparara una gimcana ambientada amb el mon dels pirates, a la foto es pot veure les pintes que portavem tots!

Us deixem que ja comença la reunió habitual de cada tarda, per parlar del dia d'avui i montar un planazo de cap de setmana a Corisco!

Petonets a tothom i waka waka!!

4 comentaris:

Mercè ha dit...

Hola Carolina, ja veig que esteu molt bé, encara que una de cal y otra de arena, pq et veig fregant rajoles pero també et veig pasant-ho molt bé a la platja.

Nosaltres hem anat a Nuria i els nens s'ho han pasat molt bé ja t'enviaré algunes fotos per mail, si es que tel mires de tant en tant

Molts records de tots i seguiu endevant amb el projecte, nosaltres anirem consultan el blog per saber noticies. Una abraçada molt forta.

patonets soc al MARTI

ca bingis al meu cumplains.

teresa ha dit...

Som els pares d'Ester, ja tenia ganes de veure algun comentari vostre i m'alegra que estigueu totes bé encara que veient les vostres cares ja ho diuen tot. És una tasca molt bonica i poden aprendre els nens i vosaltres també, viure el dia a dia i minut a minut Ester estàs molt maca i somrient com sempre. molts petons i una forta abraçada.

Amparo Capone ha dit...

Mu mona la cucaracha.
Eso son antenas y lo demás son tonterías jeje

hth ha dit...

ftrrfrfr