divendres, 13 d’agost del 2010

No me importa la raza y el color de la pieeeeel!








Mbolo geeeeeent!!!

Ja estem a divendres, ja hem acabat una altre setmana... ha estat un final de setmana força diferent!

Dimecres vam fer un sopar espanyol amb les madres! els vam fer truites de patates, arròs amb samfaina, i pa amb tomaquet! el sopar només va ser l'inci... GENIAL! i després vam estar ballant i cantant cançons africanes, catalanes, espirituals negres... jaja molt i molt divertit!!!!

Dijous vam fer un torneig de futbol i ens ho vam passar genial, ja ho veieu a les fotos. Vam estar tota la setmana fent els cartells dels grups (que eren els noms de vents africans) el marcador, les maraques... i desprès del torneig vam brenar amb fantes i coca-coles!

I avui... ha estat una mica trist.... però molt maco. Hem despedit a la Sara, l'Aneta, i l'Ana Montasell... hem fet classes normal al matí, i a l'hora de lleure hem estat ballant a la pergola al ritme que feien els nens picant amb els bastons als bancs. Ha sigut un comiat maquissim però tambè molt trist!!! US TROBAREM A FALTAR GUAAAAAAAPES! cuideu-vos molt!

I aquest cap de setmana una mica de varietat de tots, ens dividim en grups i uns anem a la selva i altres es queden per aquí al centro cultural amb el joves... una mica de tot! :D

5 comentaris:

Anònim ha dit...

NOTÍCIES DE BARCELONA!!!!! :) Hem arribat super super bé. Ha anat tot genial, no hem hagut de pagar res (i sense fer gaire cosa, ha vingut sol... un repasón de uno de los militares... y ha dicho "por cuatro días no pasa nada" jejejeje és en serio) i no s'ha perdut cap maleta. Us trobem molt a faltar!!!! Passeu-vos-ho genial a la Selva i amb els joves. Mil i un petons per a vosaltres i els peques!!!! :)

Us he dit ja que us trobo molt a faltar???

Chao chochín jejejeje

Aneta

Anònim ha dit...

eiii!!pos annes i sara per aki els que no hem anat a guinea i vosaltres podriem fer una quedada no??aixi ens expliqueu noticies fresques en viuuu!!!
la resta q esteu alla bfff és que us llegeixo i miro les fotos i uc arribar a sentir el que sentia alla fa un any!! mil gràcies per pensar en els q estem per aki i escriure tan sovint....m'encanteeeuuu!!

mooolts records del marc!! diu que merci al colo per penjar fotos al facebook, si esq tenemos ellsdependenciaaa!! i no parem d'espiar-vos... :)

Alba (la Tallada)i Marc (el Corbella)

Mercè ha dit...

Caro, wapa digues a les teves companyes que et facin alguna fotito, que no surts casi gens.
Cuidadin a la selva si vas, i disfruteu molt. Molts.........petonets

Anònim ha dit...

Eiii Alba i Marc!perfecte, si voleu podem anar a fer una birreta i us expliquem!l'Aneta marxa una setmana a la muntanya, pero la Sara i jo estem a Barcelona que estem treballant!ens diem algu ok?a veure si ens podem veure aquesta setmana i us expliquem:)a més a més, també haurà arribat el Colo i la Rosell, així fem passe de fotos:)

Per tots els que estigueu allà que sapigueu que us trobem mil a faltar!en fi disfruteu moltíssim i sobrtot actualitzeu en quan pogueu!!

Mooooltisims petontets per vosaltres i pels peques!:)

Ana Montasell

Anònim ha dit...

BUEN DÍA DÍA
BUEN DÍA SOL
BUEN DÍA ALDEAS
EL DÍA YA LLEGÓ!!!

Caro, vaig deixar dos goibis sobre la taula de la meva habitació dins una bossa de plàstic (tipu aeroport) són tots teus. Si algú més necessita, els compartiu com a bons germans!! jejejeje :)
Dani, sense voler, al final em vaig endur la samarreta de futbol... en tornar te la dono!!

Ana Martín i Lucia, avui a taula, parlant de no se que, ha sortit en una conversa la cançó de "Puf era una drac màgic" i m'he enrecordat del momentazo en acabar de fer les graelles després de dues hores i que no sabiem com acabava la cançó... doncs aquí teniu les últimes estrofes!!! és trista de collons... jo crec que és per això que no me les he aprés jejejeje

Els dracs viuen per sempre
però els nens es fan grans,
i van conèixer altres jocs
que li van agradar tant,
que una nit molt gris i trista
el nen el va deixar,
i els brams de joia d'aquell drac
es van acabar.

Puff era un drac...

Doblegant el seu llarg coll,
el drac es va allunyar,
semblava que estava plovent
quan es va posar a plorar.
Tot sol, molt trist i moix,
el drac es va allunyar
i poc a poc, molt lentament,
se'n tornà al fons del mar.

* * *

Desconecto una setmaneta de nou de la civilització, en tornar estaré impacient per saber més coses de vosaltres!!!

Gaudiu, mimeu-vos i mimeu molt!!! Se us troba molt a faltar!!!!

Achuchones para tod@s :)