dimarts, 10 d’agost del 2010

Ja hem tornat de corisco, la illa de la llibertat!











Ei família!!!

Ahir vam tornar del paradís, res a envejar a la illa de Lost, ni totes les illes turistiques que es venen per vacances. Corisco ho te tot. platges verges, selva, gent agradable, festa, llibertat, riures i tanta felicitat!! que encara no entenem com hem tornat d'allà.

Arribar a la illa és la prova de foc per ser un candidat a ser acceptat per la illa. Un viatge en el malater de la pick-up. menjant sorra vermella i el vent despentinant-nos els cabells. dues horetes fins a cogo en un camí no gaire estable...

Segona prova de foc, el cayuco, 3 hores interminables per l'occeà atlàntic amb marea alta, i xops fins no volgueu saber on. nomes veure la illa vam saltar del cayuco, directes a l'aigua, el fred que teniem en aquell moment, només el podia fer passar un bon bany d'aigua cristalina. (tot i que no hi havia sol).

Només arribar, el transtorn del viatge ens va fer veure visions, VAM VEURE EL PAU GASOL!!! pero no! no ho era! era un noi que s'hi assemblava molt! amb una cosa teniem raó era català. I anava amb un grup de catalans. Vam caminar mitja hora per la selva de nit fins arribar al bar La Rafi on vam descobrir com es mouen els guineans.

L'endemà vam fer una expedició durant sis hores per la illa,vam escobrir tots els seus encants i ens va ENAMORAR! A la tornada ens va venir a buscar una pick-up i el repte va ser pujar 28 persones dins circulant per camins selvàtics! (Estamos locos o què???jeje)
La nit la iniciàvem amb un sopar de cocodril i amb un viatge amb camió fins a la Rafi (teniem que repetir i continuar aprenent dels ritmes i moviments guineans).

Dilluns al matí, només llevar-nos vam viure un moment crític, els catalans que compartien l'illa amb nosaltres s'ens havien avançat i ens havien robat el nostre cayuco, ara ens tocàva esperar-nos set hores per poder marxar... No ens podiem creure que uns catalans ens hagin fet algo tan ruïn! però vaja ho hem superat.... tot i que esperem no trobar-nos-els per Bata... jejejee sort que l'energia no l'haviem perdut i vam aprofitar el temps per descobrir nous racons amagats d'aquesta illa paradíssiaca!

Finalment a les 21h arribàvem a Aldeas, esgotats però amb el somriure permanent a la boca!!!

Aprofitem tambè per enviar-vos fotos de la selva, i de dies de classes!!!


Corisco enganxa!!!


Gràcies pels comentaris!!! ens donen tanta energia i força per continuar amb aquesta tasca, a vegades una mica dureta, però tant reconfortant!

12 comentaris:

teresa ha dit...

Carai !!!!!! amb el que em va explicar Ester i el que estic veient en les fotos veig que tot va ser una gran experiència i una aventura !!!!!, ja podeu escriure un llibre. Els nens també estan contents, tenen les seves caretes somrients.
Molts petons
Pares d'Ester

Anònim ha dit...

Gràcies per les fotos!!! Q way!!! Se us veu super contents!!! Quins somriures que lluiu!!!

I la foto mítica de Corisco!!! Genial!

Bueno, que estic super contenta de veure-us així!Aprofiteu al màxim aquestes últimes setmanes! Que el temps passa volant!

Elena!!! Aquesta setmana quedo amb L'Arielete!!! Estic nerviosa i tot!

Un petonàs a tots!!! Doneu una abraçada gegant als nens de part meva! Mua mua mua!

Estela

Mercè ha dit...

Quina pasada de fotos, esteu tots molt exultants inclós el nens que estan guapisims, ja li ensenyare al Marti perque ho veigi, m'ha impactat la foto de las cases i que en mig de la bruticia i puguin creixer flors, les de Corisco em fan molta enveja (no necesiteu algu encara que sigui per fer de cuinera, m'agradaria viure també aquesta experiencia, jejjje).

Estic enganxada al blog tot el dia a veure si hi han noticies. Una abraçada per tots i molts........petons.

Anònim ha dit...

es genial llegir-vos i saber de totes les vostres aventures..sentir les vostres emocions.. realment tot hi no estar alli em doneu molta vida i energia! m'ha encantat que fesiu les mateixes fotos k l'any pasat! k grandeee jaajaja molen molt! veig k en aquest viatge a corisco us a acompanyat en brauliooo jajaja esteu molts guapus i molt energis! aixi dona ganes de veureus :) memocioneu molt al entrar al blog i desde aki us envio mooolta forçaaa! molts petons per vosaltres i pels nens!
(andrea)

Anònim ha dit...

Ei!!!Com m'agrada llegir el que ens expliqueu al blog...m'alegro molt que disfruteu del cap de setmana per tenir energies i la setmana següent seguir treballant amb els nens. Com ens agradaria a molts ser allà amb vosaltres ehh!!

Bueno espero que us ho seguiu passant genial, molts petons a tots i records al Braulio.
Gloria F.

Helena ha dit...

Holaaa!!! Lucia pots tenir un somriure més gran, gràcies jajaj! Ja veig q esteu molt bé, i feu molta enveja amb aquestes excursions! Tenvio un peto mooooolt gran, i a la resta també!
Et trobo a faltar lucifeeeeerrrrr!!!!

Helena :)

Anònim ha dit...

Pa l'Aneta:

Perdonaa??!
Puedes salir más guapa en las fotos? ah no QUE NO SE PUEDEE! jajaja porfavor que bonita! :D

Aiixx tinc ganes de veureeet!!

T'estimu :D

(K)! your sister, Helen!

CAROL ha dit...

q fotos mas chulas! realmente debe ser una experiencia increible! aprovechad al maximo q el tiempo pasa volando

Albert! se te echa de menos... no te imaginas las ganas q tengo de oir tu voz, pero sobre todo de verte!!

besooos!

Unknown ha dit...

Que envidia de fotos!
Muchas gracias por escribir el blog y compartir la experiencia con nosotros.

Sara estás muy guapa! Me alegra mucho verte tan contenta, gracias por el sms.
Al final cuando vienes?
Te quiere mucho tu familia, el bebote hace una cosa muy graciosa, cuando le preguntamos donde está la tita Sara pone las manitas hacia arriba, como diciendo "no sé".
Un beso enorme!
Tu hermana Yolanda

marga ha dit...

Per la lucy
t'espio per aquest raconet de la xarxa i veig que entre moltes d'altres coses ja has fet saltar a tothom!
t'envio un petó gegant aventurera

margaa

Unknown ha dit...

lucaaaaaaaas!
al habla boog y lau! t'espieem por aqii,heemos vistooo fotoos y ens ncnantan!!
tot bee? qeremos tu vuelta!! estas bieeen??
teengo enveja d la bueeeeena:)

unbesitooo

Anònim ha dit...

Holaa!! Somos la madre de Elena y Paula, estamos viendo las fotos y hemos leido todo lo que os ha pasado.
De parte de tu mama que este fin de semana no te muevas, estate en Bata. Ya te queda poco y teneis que disfrutar de los niños.
Tu sobri ya esta aqui en ibi con nosotros, ya han pegado su primer paseo por el pueblo y mama muy bien. Estan muy contentos y muy tranquilos, aunque tengamos un tiempo loquillo: nos esta lloviendo un monton y esta todo nublado.
Tata, este finde nos vamos a bailar a burgos, lo pasaremos en grande. Ya hablamos.
Un besitoo!!! Y un abrazo fuerteee fuerteee fuerteee