diumenge, 20 de juliol del 2008

Guinea connexions!!!!

Hola gent!!!!

Hem tardat una mica a fer la primera connexió Internet, però es que hem tingut els tipics problemes d'adaptació. Problemilles amb el vol Malabo-Bata, atascament del retrete a la casa d'acollida, esperes interminables de Jose Antonio, etç. etç.

Bueno aquest fin de setmana no hem pogut concretar el tema del cole, ja que com sabeu ens volen fer pagar i no hi estem d'acord, però dema tenim la reunió amb l'ilustre per negociar el tema del cole. Si finalment no podem fer les activitats al cole, hem decidit fer les activitats SOS aldeas Infantiles. Nose que os semblara, espero que bé.

Hem tingut varies visites dels alumnes de l'any passat (Braulio, Angel, Florentino, santiago, etç.). Així que l'any passat vau fer una molt bona feina.

Porteu condons. i Nivea. I si voleu porteu algo de musiqueta que la música de la Bea i la Silvia esta molt escoltada ja.

Bueno molts petons a tots i una forta abraçada.

2 comentaris:

Iskender dj ha dit...

Eic nois espero que estigueu bé i tingeu sort en la negociació per poder fer el projecte de la escola. Si nop el projecte de aldeas infantiles també es prou interesant. Força sort i visca ELLS!!!!!!!

Unknown ha dit...

:) eiii ke be, ja hi som!! :) espero que comenci molt bé el curs, sigui on sigui!!

què més necessiteu??


quins nervis, aviat ens veiem per Bata!!!!!! :D:D


Molta sort, molts records i molts ptons!!!! :)