dijous, 17 de juliol del 2008

hola chicsssssss , bon viatgeeee !!!!!!!

Ei , a tot el primer remplaç de penya , molta energi per tothom i que el viatge que passeu sigui tan profitós con la estança que feu a Guinea , d e tot s'aprèn !!!!

molts petons a tots i bon viatge ,

jdhddhzcvvvklajkhj vjkk i aaquesta es la dedicatòria que us fa el meu nebot carles


petonsssssssssssssssssssshjhjhghhychchbvh

4 comentaris:

[ells] ha dit...

Eic nois espero que us vagi molt bé!!!!!!!!
a veure si aconsegueixo penjar les fotos...

[ells] ha dit...

Noems dir que soc l'Àlex el que ha escrit el missatge d'abans i no se com penjar les fotos. Que aquesta experiencia us faci creixer com a persones. Molta sort!!!!!

Anònim ha dit...

Hola nois, ja ha marxat la segona remesa, suposo que ara estan arribant a Madrid i ja els trobem a faltar, sigueu tots molt prudents i aprofiteu-vos força, d’aquesta experiència tan bonica, soc la mare de la Pepa i el meu telèfon es el 607-76-10-9.El número va per les demés familiar per si sabem alguna noticia es cridem i estarem informades, jo tic el de la mare de la Leti i el de la Gemma, si deixeu el vostre podem estar en contacte.
Pepa t’estimen molt tots i no sabrem que fer sense tu, però et diem que........ “DALE GAS PEPA”....i molta sort per tots

Cari

Anònim ha dit...

Perdoneu, el últim número del telèfon es el 91 (son els nervis i apartir d'ara escriuré en castella que per mi es mes facil) Petonetsssssss per totssssssss.
Cari