dimarts, 22 de juliol del 2008

GUINEA!!!

Hola a tots!

ja tenim nens!!! son 72 nens d'ALDEAS INFANTILES de 9 a 20 anys... Us em penjat al grup les llistes de les 3 classes.

Estem molt contents amb el tracte que estem rebent a aldeas, ens estan ajudant moltissim (i de forma molt rapida, res a veure amb el ritme guinea...). Estem preparant les aules i demà a les 9 del matí comença el nostre projecte!!!

Dijous trucarem al Jordi perquè divendres us recolli al aeroport de Bata... Us volem fer unes recomanacions en quant a l'aeroport de Malabo... En arribar no perdeu de vista el passaport ni els diners, res de canviar euros per cefas, es pot pagar el bitllet en euros i heu d'entregar els diners al mostrador on es facturen les maletes, no li doneu els diners a ningu!! (ho diem per experiencia... jejej) No s'ha de pagar cap impost de cap mena (és probable que cada guardia s'inventi una nova llei perquè pagueu...) El bitllet costa uns setanta i poc euros per cap i només comprem l'anada. Recordeu que als policies se'ls ha de dir que som turistes i venim hospedats a l'hotel Panafrica... Si perdeu les maletes, feu una reclamació a l'aeroport!!
El jordi us recollirà a l'aeroport, és un noi català de plena confiança, que us recollirà amb la furgonetilla... intentarem també venir un de nosaltres... Estem desitjant que arribeu... tot això es emocionant! Estigueu tranquils que aqui tot va molt bé!!!!

En quant a coses que necessitem, sobretot porteu tots els llibres de lectura que pogueu (desde contes per a els més petits d'aldees fins a llibres per als adolescents). Aquí a l'aldea hi ha nens de totes les edats, així que tots els llibres els podrán utilitzar!! Si podeu portar roba que no utilitzeu porteu-la tb per deixar-la aqui...

Ens està ajudant moltissim el cap de pedagogia d'aldees, i ens demana que li portem per ell material de pedagogia (especialment per tractar nens amb problemes) i que si pot ser li portem en CD. Si poguessiu portar també algun llibre per deixar-ho aqui... el que pogueu...
També ens demana si poguéssim aconseguir un parell de publicacions d'UNICEF: "ESTADO MUNDIAL DE LA INFANCIA 2008" i "THE STATE OF AFRICA'S CHILDREN 2008". Feu el que pogueu... Diu que ens ho pagaran...

A casa meva (silvia) hi ha condons que ens ha regalat la farmacia del poble :D, si poguessiu quedar amb ma mare per portar-los cap aqui seria perfecte, pq li podriem donar al Braulio i altres amics adolescents. El numero de casa es el 936370405, i el Xavi té el número de mòbil de ma mare (que no el se de memoria...).



Us esperem ;)

Petons a tots!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Q tal nois/es? les noticies rebudes fins ara han sigut molt bones. A veure si podeu penjar alguna foto i així us veiem i tb veiem als nens.Molta sort en l'inici de les classes i aprofiteu cada minut! Una forta abraçada per a tots.

Raquel Franch

Anònim ha dit...

Bé, Neus i companyia, que us ho passeu molt bé! i bona feina!!!!

SALUT

PS: des d'aquí ja n'ha n'anirem fent seguiment

Anònim ha dit...

q guai!!! son molt bones noticies!
des d'aqui intentarem fer recolecta de coses que necessiteu!!!
una abraçada molt forta!!!
fins d'aqui res!!!

pepa

Iskender dj ha dit...

me n'alegro molt de la vostra fita i força anims per portar endavant un projecte d'una enververgadura tant important com aquesta.
Molta bona sort i anims per ELLS!!!!

Anònim ha dit...

EI!!!

COM ESTEU???M'ALEGRO MOLTÍSSIM QUE AL FINAL TINGUEM ESCOLA I NENS PER FER EL PROJECTE. ESPERO QUE DISFRUTEU MOLT DE TOT, DE CADA SITUACIÓ QUE VISQUEU, TOT I QUE AL PRINCIPI ALGUNES PUGUIN SEMBLAR PROBLEMES DESPRÉS TOT S'ARREGLA I US HO PASAREU GENIAL.
MOLTS PETONS DESDE BARCELONA.
GLORIA