dijous, 24 de juliol del 2008

Segona Tongada Apunt!

Eii!!

Els de la segona tongada ja estem apunt de marxar! Amb els nervis a flor de pell, l'estòmac fet un nus i la samarreta vermella esperem l'hora del vol, les 19.30h que ens portarà cap a Madrid!! Un cop allà farem temps, fins que surti el vol cap a Malabo, i d'allà cap a Bata!!!! Tan lluny i tan aprop alhora :)

En breu, ens unim a l'aventura africana :) aventura que si tot va bé començarem.... amb excursió a la selva!!



Fins ara guineanus!!!! Fins d'aquí un mes catalans!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Neeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuussssssssss!!!!!!!!!! Ep i la resta de companys...espero que tingueu una molt bona arribada a Bata i que exprimiu al màxim cada segon de la vostra estancia. Felicitats neus, tu si que ho has aconseguit (la veritat és que no m'ho vai arribar a creure mai, així que més val que no estiguis al caribe buscant sexe vacacional, ho hauras de demostrar, jeje) res neuetes que t'adaptis ràpit (sense silkepil) que ploris d'emoció i riguis de felicitat jo estaré on sempre esperant rebre part d'aquestes emocions...t'escriure sovint!!!
la meua primera berbena sense tu!!! ostia que fort!! par cer Virginia a guanyat ot i la esteban continua cridant al programa de la quintana, aixi que per aquí tot segueix igual!!! TASTIMO MOLT!!! LA TEUA CUSINA PREFERIDA: ESTER ÀNIMOS EQUIPO!!!

ESTER.

Roser ha dit...

Ei, sóc la germana de la Neus, tinc la prova de que realment han marxat cap a Guinea, al meu blog, si ho voleu veure: www.massajove.blogspot.com

Dora Cervelló ha dit...

I jo la mama de Neus, també he deixat constància de que ja han marxat. Que tot us vagi molt bé i que guardéssiu tots un gran record de la vostra experiència.
Bon viatge i bona estada
http://cat.bloctum.com/caminant/

Laia N. Aloguin ha dit...

Neus i tota la resta, passeu-s'ho molt i molt bé. Des de Tortosa farem el seguiment diari de la vostra experiència. Feu moltes fotos i recolliu molta informació que l'any que ve aniré JOOOO!!!!
Neus guapeta, no és que et trobarem a faltar, és que ja ho estem fent.

Bona sort a tots i totes. Laia Navarro