dilluns, 28 de juliol del 2008

Sobrevivim!!


Eii!!

Després de l'aventura a la selva seguim vius!!

Divendres van arribar els nous expedicionaris cansats del viatge. Ens va costar sortir de l'aeroport de Bata sense pagar ni un duro ni una cervesa als militars. Quan vam arribar els nens ens van rebre amb abraçades i alegries, i també els altres expedicionaris. El mateix dia, vam comprar boa per sopar, i vam coneixer el centre cultural.

Dissabte vam sortir d'expedició cap a la selva amb 11 persones a la furgo del Jordi (de 9 places) i 6 més en taxi. Entre canviar rodes, creuar barreres militars i aventurar-nos amb el cayuco del Valentín pel riu, se'ns va fer fosc a la selva! Ens vam mig perdre caminant de nit fins al refugi però hi vam arribar sencers. L'endemà tot plovent vam veure unes cascades espectaculars i ens en vam tornar cap a Bata. Abans però, vam haver de tornar a canviar una roda de la furgo i netejar el filtre de gasoil, gairebé que tornem empenyent!!

Avui hem retornat a les classes i en breu esperem acabar d'organitzar-nos, seguint el ritme guineà, tot al seu temps!!

Als que veniu, porteu moltes ganes, papers de diari i molta música de tot tipus (des del chiki chiki fins a lluís llach jajaja)!! Us esperem amb els braços oberts i amb moltes ganes (Rumàaaaa!! vineeeee!!!! :P)

Records a les famílies, estem tots molt bé (bé, el Xavi C. va amb ferides de guerra... esperem no haver de tallar jejeje)

Ruth, Marta i Neus (en representació de l'expedició [ells]).

8 comentaris:

Dora Cervelló ha dit...

Aquesta foto pot ser ben bé d'Acapulco o de la Costa del Sol, necessitem més proves gràfiques,on és la foto amb el lleó o aquella que esteu menjant ulls de mico?

Anònim ha dit...

Ei!!!!

Quina enveja que ens feu!!

Disfruteu moltíssim del que surt bé i del que no tant bé perquè és part de l'aventura! Sino no tindria gràcia!

Marta paciencia!d'aquí res tens aquí al picha!jeje

Si necessiteu qualsevol cosa ja sabeu!

Molts anims a tots! Passeu-ho mooolt bé!

Pau i Marta.

Anònim ha dit...

Ei Neuetes, i equip com estas/esteu?????

Buff jo perduda per la selva flixanca que no hi han serps africanes però si lleons flixancos i ja saps Neus estos estan per domesticar, jejeje...
Que xula la foto, m'agrada veure't somrient, amb l'ull dret aclucat (senyal que rius agust, ja saps, jeje)
Te trobo en falta, l'altre dia a la berbena me vai quedar amb la Norma (que portave una guai) al final va apareixer Jusep i Pablo de currar i me vai tirar als seus braços, joups companyera de juerga!!!

On està el cambrer de l'hotel??? no surt a la foto, jejeje... és broma ja començo a creure-m'ho (o no....)
tastimu flo de juliol!!!!

ESTER FLIX.
Besets per tots i totes!!!
Hi han xics guapos, jejeje!!!

Anònim ha dit...

hola neus i cia! soc marta (la lagarta)!com ha nat la selva???has vist hipopotamos?????per aqui com sempre, passant molta calor, ja sas!
l'altre dia vaig anar a la platja en ester, sand i robi i como no, me vaig sucarrar i quan vaig arribar a flix me va picar la pu... mosca!també vam tenir sopar de quintos, l'hem de repetir...
avui truan ha anat a buscar el cotxe d'empresa (1 ibiza)amb aixo crec que ja t'ho he explicat tot, aixi que esperant noticies teves! 1superbesito de cristian, marta i quica*
PD: cuidat cuidat i cuidat!
lo meil de despedida és precios!
passatu superbé i escriu algo, si tens temps!

Anònim ha dit...

Ei, q tal?
Quina enveja al llegir els vostres mails i veure les fotos mentres estic tancad a casa esyudiant, jeje!
Q be funciona internet no? l'any passat q vam tardar quasi 3 setmanes a escriure mails, jeje!
Aquest any també us vau perdre??? q també portaveu el Valentin de guia??? les cascades eren les q no vam arribar l'any passat???
Bea, q teniu el LUCHO??? Encara hi ha la borde de l'Anna?
Veieu els nens de l'any passat? doneu-els-hi molts records!
1 petonet
Maria Gómez

Anònim ha dit...

ei!!! hola nois! anducas que tal!!! estas blanca blanca eh!! jeje! res que us volia saludar, i saber noticies vostres! quina enveja que feu!!! jo tb ho fare!!! a guinea o a on sigui!! cuideu-vos moltissim!! molta força i energia! HO ACONSEGUIREU! molt petonets! aviat l'ultima remesa!! aqui tot be! de concert en concert i de piscina i platja... i desitjant vacances!

un petonas a tots!( que consti que es el tercer cop que ho escric! potser ara sortirà 4 cops! :P

Caro

pablo ha dit...

k tal matahari?es veu clar qque es una foto tipica de resort ja ja.pensa en la meva mascara ja ja,pasateu molt be i ojo en los bichos,un ptnet

Anònim ha dit...

Me encanta la foto!!! Azuuuu no te acerques a esos gatitos grandes, ni a nada que gruña, silve o tenga cuernos!!! Ya me contaras a que sabe la boa!!! Milka