dimecres, 30 de juliol del 2008

Big party Guinea!!!



Hola a tothom!!!


Ja hem encetat la segona setmana del projecte i aquí cada dia passen coses noves i apassionants. De moment, hem vist un tauró i una tortuga gegant ( mig viva!), que estaven apunt de ser cuinats i devorats per la gent d'aldeas!!!


Ahir vam anar a sopar a un restaurant vora la platja, tipical guinea, al Miramar, i vam menjar millor que cap dia des que vam arribar (excepte el dia que l'Azu ens va fer el sopar!!). Després vam anar a viure la festa guineana, i avui ha estat un dia dur, je, je.


Anem avançant pel que fa a relacionar nom i cara dels nens. És hipercomplicat, i si es canvien de roba encara es complica més!. Poc a poc ens anem adaptant al ritme d'aquí, tot i que els dies s'allarguen, de manera positiva, perquè aquí tot és més lent. No hi ha mai pressa i sempre hi ha temps per a tot.


Entre ahir i avui hem fet caretes de guix amb els nens, i el contrast és espectacular! Els nens s'ho han passat pipa, i nosaltres també. La setmana que ve les pintarem, i ja us ensenyarem el resultat final.


De moment estem molt contents dels resultats obtinguts, amb els nens, aldeas, el Jordi (guia-contacte)... A banda, la convivència entre nosaltres és molt bona (tot i que la casa on estem és espectacularment petita!!), però ens organitzem força bé. Esperem seguir així.


Molts records a tots els amics i familiars (en realitat, us trobem a faltar una miqueta!!). Ah!! a la germana de l'Azu: per deixar comentaris no entris al bloc amb la contrasenya, intenta deixar comentaris a l'apartat de comentaris, perquè el bloc ens ha de servir per poder fer un diari del nostre viatge a Guinea. Hem posat la teva entrada al bloc en un comentari. Esperem que no et sàpiga greu. I continua escrivint-nos!


I a tots els altres que aneu deixant comentaris, moltes gràcies!!! ens els llegim i ens morim de riure! A més, els esperem amb candeletes!!!


Molts petons i besitos a tothom!!!


Marta i Neus (en representació del pelotón!).



29 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya con la aventura de la selva empezais muy fuertes vuestra andadura por guinea, me alegro que os lo esteis pasando genial. Por aquí todo como siempre: estamos preparando las canciones para la boda de Alba y en el aleluya de la tierra te vamos a hechar de menos porque claro con tu voz seguro que quedaba chulísima, además pa perder la costumbre el Carlitos lleva un boño nuevo, el susto fue el viernes porque se dió con el travesaño de la cama y se hizo además un corte en la frente y además se salió al rellano de la escalera sólo el domingo cuando el tete fue a abrirles la puerta a la Celi y el Toni cuando se iban...como ves pa escribir un libro, el Xavi genial y tus papis que en la excursión del finde por Huesca no los tenían apuntados por ninguna parte y han tenido un poco de lío, al final todo bien y vienen muy contentos de las cosas que han visto, y yo te hecho mucho de menos, mi ordenador está triste y extraña tus conexiones, jua, jua, es "groma" como dice tu sobri, bueno un saludo muy grande para todos y en especial claro tu sister que te quiere un mazo y por fa en la próxima foto sonríe que sales mu seria ¿fale...?cuidaros mucho todos ( es el consejo de tata mayor que no podía faltar...)

La germana de l'AZU.

Anònim ha dit...

que grans que sou!!!
tenim moltes ganes de trobar-nos amb vosaltres!!!
en breve ens trobem allà!
q segueixi el ritme i gaudiu molt! que venim aviat!
una abraçada molt i molt gran per tots i totes!
muaka!!!
pepa

Anònim ha dit...

i com no?
molt bé!!!
pepa

Dora Cervelló ha dit...

La veritat és que una mica d'enveja ens en feu a tots. L'activitat de les carotes és sempre interessant i en veure-la m'han agafat moltes ganes d'emprendre una aventura com ara la vostra. Teniu molta sort de ser tan joves i poder viure intensament aquesta experiència.
Besets

Anònim ha dit...

Hola a tots! Com veieu, estem mitja família pendents d'ella (per l'enveja que ens fa!). Us desitgem el millor i us animem a portar tota la llum que pugueu cap aquest lloc tan especial. No deixeu d'anar explicant el que feu, que des d'aquí us seguim. Ànim, que la vostra tasca és molt necessària!!

Anònim ha dit...

hola flixanca i companyia!! Soc Lourdes. Com vaa? pel que conteu de conya.Ja us val aqui fent-nos dentetes a tots.
Un petonas molt fort pel aventureros.

Iskender dj ha dit...

Eic guineans( encara que sigui d'adopció)!
me n'alegro molt que hagueu superat totes les adversitats(Ja sabeu, El que no us mati, us fara més forts...)i ja estigueu establerts com deu mana amb un projecte ben consolidat amb una gran empenta tal i com expliqueu i veig a les fotos.
Espero que les diferents tongades serveixin per portar endavant una fita ben maca.
Espero veure més fotos i cmentaris per veure les vostres evolucions.

tot sigui per "ELLS"!!!!

Anònim ha dit...

Ei Nieves!!!!
Soc Lou, fa uns dies que intento enviar algo però no puc.
Ja vec que t'agrada el menjar d'aqui, a veure si portes algunes receptes i quan vinguis les farem així podras recordar aquesta aventura.

B7s.

Laia N. Aloguin ha dit...

Neus i tota la resta, quina enveja, pero quina enveja! explique-nos més coses sobre la convivència allí! la casa, el clima, la gent. Estic desitjant saber més coses... i estic molt contenta de que us vagi bé. Fiqueu més fotos vostres... Va, va... que t'anyorem Neus!
Molts bisitos
Laia

Anònim ha dit...

Ei quina passada les fotos,molt divertides!
Us veieu tots molt bé i molt contents,bueno Xavi.F i Diego es veuen bastant més prims,si seguiu aquest pas no vos reconeixerem,je,je..
A la Galera tot igual, ja comencen els preparatius per a les festes, arribareu al punt, tothom pregunta per vatros.
La familia us trobem a faltar però estem molt satisfets pq vau marxar amb molta il.lusió i energia i crec q s'han complert les vostres expectatives sobrepassant els límits. Estem convençuts q serà una experiència molt gratificant a tots els nivells i sobretot una gran lliçó d' humanitat q tots hauriem d repassar sovint.
Bé aprofiteu al màxim tot el temps q us queda.
Molts ànims per a tots i una forta abraçada per a Xavi,Ruth(per cert molt txula la foto amb les caretes)i per al meu germà.muaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Ieeee!!! ei! m'encanta aixo del blog!!! l'any passat ho viviem més llunyà! i aquest any anem sabent de vosaltres sovint!! quina gracia els nens amb caretes! ja els hi vau posar força nivea?? que no passi com aquell any de campaments que a un nen se li va quedar mig enganxada! jejeje!!

Doncs res aqui tot igual! currant, anducas la setmana que ve ma quedo soleta tothom pira i el cuc tb i la gemma i tu! jolins! em sembla que em ficare a la maleta del roma o la gemma i apareixeré aqui! jejje! m'encantaria! bé! seguiu enviant fotos plis! i vostres tb!!! per cert! vau menjar tauró i tortuga o no al final? per cert! sembla que el guaridola o fa força be! de momoment no hem perdut cap partit! jejejeje!
cuideu-vos moooolt

mil petonets a veure si algun arriba;)

Anònim ha dit...

Ei Neuetes i companys!!! som Marteta i Esteretes.
Com anem??? a quina temperatura esteu durant lo dia??? Això de visitar el vostre blog és apasionant és convertix al final en un vici, hauran actualitzat o no? hauran caçat un hipopotamo o no? naltros no tenim res interessan que contar!ester ja ha fet la seva primera entrevista i marta ja pensa en jubilar-se, me quedarà una bona pensió???
lo referent a ot: virginia i risto diuen que s'han liat!tu com ho veus?i també diuen que la Esteban està prenyada (anda que ha tardat molt).
A per cert, te n'has anterat de la última del poble???????
ONTINUARÀ...

Anònim ha dit...

Ei quina enveja que feu!!! I aquí alguns "currando". Sembleu els de Supervivientes però sense la Vazquez (llàstima)STOP. Això del blog es una canya, però esperem més comentaris i fotos xules STOP. Molts ànims a tosts y sobretot un petonas pels MEDICOS (amunt medicina)STOP.( Y a la Rut)
P.D: Hey això es per LO DIEGO: La festa del Alberto va anar super bé STOP. Casi plora i tot STOP. I si que vem rebre els missatges, merci de part del Albertucho STOP. Seguirem en contacte STOP.Una abraçada STOP. Víctor,TV3, Castellgalí

Anònim ha dit...

Hola Neus i penya,salutacions des de la pizze, quina enveja sana, jajajajaja quan tornis tens un postre pagat sense conpartir cullereta jajajaja esperem que disfrutis molt d'aquesta experiència i no l'oblidis mai.
Petons mil per tots el valents de la selva.
ROSA I NÚRIA

Anònim ha dit...

Ey tata como vas, pendona. Se te ve de refilón en una de las últimas fotos que habeis colgao, que chuli. Por aquí hay alguna novedad pequeña pero alguna, el peque de la Fany y el Jos ya ha nacido, Eloi ya está con nosotros, la Fany estaba supercagada y tuvo algún problemilla en el parto pero como había pasado lo del Martí los médicos se curaron en salud y le hicieron una cesárea y listo;ayer fui a verlos y están todos muy bien. Me encontré a Rosa la del yoga y me dió muchos recuerdos para todos y especialmente pa ti. Y Mireia ya te contaré, pero me pidió la dirección del blog y todo lo demás y seguro que pronto sabrás algo de ella. Los peques te mandan un besaso enorme y desde Granollers una de vuestras fans, o sea yo, la más mejor os envío un besazo enorme para todos y sobre todo un palizón pa mi tata guapa, te queremos tita Azu...

Unknown ha dit...

hey mb wuapus i wuapes seguiu aixi segur q els nens estaran super contens amb voslartes jejejeje, vigileu amb els bitxets kuan neu a dormi jajajajaja vinga anims a tots

tow

Anònim ha dit...

hola supervivientes!!! ke way! li envio un besito a la bea i a la silvia, vaya qui és aquí l'artista?hehe m'encanta com heu fet les màscares! Aprofiteu el màx i em sento molt contenta quan veig el que es pot arribar aconseguir amb amor i poca coseta més. Heu arribat a treure una rialla a cadasqu de nosaltres, de vosaltres i sobretot d'Ells. un muak!

Esther

Anònim ha dit...

hola leti!! que tal el viaje? llegaron bien' besitos de toda la flia. y graciela y azul!!

Anònim ha dit...

Bon día Pepa, espero que en el viaje no hayáis tenido ningún contratiempo y que todo y todos estéis en Bata
Tan pronto como podáis colgarnos alguna fotografía para poder creernos que es cierto que estáis en África.
Disfrutar mucho de esta experiencia y pintarse la cara “Color Esperanza” (cuando las cosas no salgan como esperáis) Pepa ja l’explicaras als teus companys jejejeje
Leti estate al loro con las recetas de cocina y tráete alguna para aquí, que la pondremos en práctica y Gemma tu que tens mes experiencia porta-las per bon cami .
Una abraçada per tothom .
Cari

Anònim ha dit...

Ja tenim noticies de que heu arribat i estem una mica més tranquils(jejeje) ja us trobeu al vostre paradís i segurament estareu alucinant. Sols desitjo que ho gaudiu moltíssim de tots aquests moments.

T'estimo petita!!

Anònim ha dit...

Soc la mare de la Pepa i aquet missatge es per les mares que estem aquí i per la família que ara tenim en Guinea, he rebut noticies de que han arribat molt be, diu la Pepa que els nens son preciosos i que es un paradís. Els nens son tan preciosos perquè la gent que els envolta i van ajudar son igual. Ens agradaria a tots tindre un mon mes just i millor, però vosaltres podeu estar molt orgullosos, perquè esteu aportat uns grans de sorra molt importans, per intentar canviar-ho.

Saber que se puede,
querer que se pueda
quitarse los miedos
sacarlos afuera
pintarse la cara
“Color Esperanza “
Mirar al futuro con el Corazón

Vosotros podeis conseguir “mientras esteis con ellos” que esos niños se pinten la cara “Color Esperanza “.

Una abraçada molt forta per tots i “Dale Gas Pepa” ( jejejeje)

Famílies de Catalunya el meu telèfon es 607-76-10-91 per si teniu alguna noticia mes.
Cari

Anònim ha dit...

Hola Silvi! (I també a tots vosaltres!)Qui som? No ho endevines?
¡CHICAS DEL PUNTO AL PODER!!!!!!!! Et trobem molt a faltar, neni, estem llegint el blog i, la veritat, ens fas una mica d'enveja... ens alegrem de que tot us vagi tan bé i que us ho estigueu passant bé, així que més et val que ens expliquis tot fil per randa quan arribis!
Ah! I no t'oblidis que em de sortir de festa un cop tornis a Spain! Que la Viky diu que podem anar un dia a on treballa ella a Viladecans i després de la festa quedar-nos a dormir a casa seva!!
Per aquí tot bé, tranquilet... el Fonseca de vacances i la Sandra també, però estem vigilades igual ú.ù a més, l'altre dia haviem quedat les tres per anar de festa però la Viky havia de treballar i al final la Bea i la Lídia vam anar a veure "Posdata: te quiero" (risas) va ser un miracle no acabar diabétiques després de tant de sucre! XD
Un petonet molt gran maca!

Anònim ha dit...

MOLTA SORT!!

Anònim ha dit...

HOLA MARTINEZ-ANDUCAS:
SOM ELS GUARDES DE LA CANELA.
AEA ACABEM D'ARRIBAR, ANEM A CERCAR-LA JUNT AM LES SEVES "AMIGUES" NAINI I DAMA,EN EL PASSEIG DE TORNADA EL VOSTRE GOS, QUE ESTA MOLT BEN ENSENYAT, VA AL PIPI-CAN, I NO ENS EMBRUTA GENS.
ES QUEDARA A CASA FINS QUE HAGIM DE SORTIR,ALESHORES EL TORNEM A CA VOSTRA.
BE, ENS AGRADARIA SABER COM VA ANAR EL VIATGE DE ANADA, SI VAN ARRIBAR LES MALETAS PLATEJADES(HO ALGU LI VAN AGRADAR?)I LA PINTURA DE LA GEMMA.
D'ALTRA BANDA, ES MOLT ENGRESCADOR TOT EL QUE S'EXPLICA COM ACTIVITATS AMB ELS NENS DINS AQUEST BLOG E INTERESSANT PELS QUE ESTEM AQUI
SEGUIU AIXÍ ITOT EL QUE FEU SERA IMPORTANT.
UN PETO MOLT GROS I AMPLE PELS NOSTRES NOIS I TOT EL "PELOTON"

Jordi Giménez ha dit...

Hola a tots!
Som els pares del jimix i estem veient el vostre blog.
Us desitjem molta sort a tots i que us vagui molt bé.
Per cert... veure els nens amb la careta blanc es molt impactant!
Bona feina, nois!

Petons

Anònim ha dit...

Petit diu: ( aquest missatge és per la Pepa)

Com t' ho dropia dir querpe em fos zensill,
Que vosint em se tant a prop teu si estolco
que vosint em se tant a prop teu si tankes
Per tot això i sokes que t'agamo,
em dalcria agrair-te tant temps que fa que ......(jejeje)

A punt de marxar a Port de la Selva.

A veure quan pengeu una nova foto per veure-us les cares.
Petons i ànims al grup

Aupa!!

Anònim ha dit...

buah!! qui no s'emociona llegint aquesst blog?? i nomes porteu aqui una setmana i poc més!!! es tant gran la feina que feu que pot superar nose quants mils de quilometeres!!!per arrivar a nosaltres! genial! ei aviat fotos eh!! Gemma heu arribat be?? ja m'han dit que si! deus passar bastant desaparçebuda!volem fotuuus! va dediqueu-nos una mica de temps a nosaltres porfi!!!

Aqui comença la setmana de solitud! tothom es fora! Només quedem el titu, el torroba, la gemma i l'uri... hem anat a la Isla aquest cap de setmana..jajaj jo ja no estic per aquests trotes l'endema estava com s'hi m'hagues passat un camió per sobre!!
buenu i una nova setmana per endavat ja queda menys per vacances! OPTIMISTA SOY! NO HAY PARA MENOOOOOOS!!! (o no Gemma!)


una super abraçada!!! i mil petons! sus troba a faltar! pero es per una bona causa! jejeje

josep ha dit...

Des del mon dels rics i l'excès de tot, tinc ganes d'aprendre alguna cosa del que hem deixat pel camí "civilitzant-nos". Feu-nos de missatgers i missatgeres d'esta gent que heu trobat, ja que no tothom podem conviure-hi.

Anònim ha dit...

Nens que estem impacients per veure la cara que feu de:
Feliços, il•lusionats, sorpresos, cansats, morts de sony o avorrits..... jejejejeje
La veritat es que soc una mica “ egoista”, volem veure la vostra cara perquè quan tots els Pares la veiem, sabrem com es trobeu cada un de vosaltres.
Pepa, tenim una ampolla de cava molt bona, regal d’ uns nous i bons amics, que l’obrirem quant torneu per celebrar que tot ha nat de “p. Madre”
“Porfa” pengeu alguna foto de tots junts i escriviu el nom de cadascú de vosaltres al peu de la foto, perquè es coneixem d’oïda, i personalment, nomes a uns quants (es una sugerencia ) i així podrem posar cara als escrits del bloc.
Es trobem molt a faltar però saben quès per una bona causa.
T’has deixat el C.D. que te van gravar, axis que no tindràs mes remei que cantar lis a tots “ el cant dels ocells” “l’avé maria” etc. etc. ...... jejeje ..... (no t’enfadis ).
T’estimen molt i estem sorts..... , el “abuelito” te mana un peto molt gran i molta sort per tots, te ganes de sentir-te dir “cuerpo” .
Una abraçada molt forta, escriviu i pengeu alguna foto que estem “desesperadillos”
Ànims per tots i endavant que sou els millors.

Armand i Cari