dilluns, 4 d’agost del 2008

fins aviat companys!

Hola a tothom!

Moltes gràcies per tots els comentaris que heu anat deixant. Realment ens ajuda molt que ens seguiu i ens animeu a tirar endavant el nostre petit projecte. Seguiu escrivint-nos...!!!

Dissabte al matí van arribar els últims catalans a guinea. Van arribar molt cansats però contents d'estar tot junts. El primer contacte amb els nens va ser increible i ja tenim ganes de comencar les classes. El cap de setmana hem esta al mercat i a la platja i comencant a entrar en contacte amb la gent guineana.

Els que ja estavem aqui vam anar a lìlla de Corisco (menos la Neus i la Marta que es van quedar per rebre a l¡ultima tongada que hi aniran aques cap de setmana). Els militars de l'aduana ens van prendre per Corrisqueños , despres de pasar 4 hores en cayuco i arribar a lilla de nit a l'endemà vam poder veure una illa de sorra blanca, palmeres, cocos, aigua trasparent... en resum un paradis. A la tornada vam endinsar-nos al mar per veure balenes. La sensació a veure la illa amb el sol va ser com si haguessim ressucitat al paradís.

Al tornar i trobar-nos a tot el grup i els nens per fi vam poder reunir-nos tots junts i celebrar-ho. Aquest matí però ja han marxat el 5 primers, Diego, Joan, Xavi, Angela i Ruth. Els desitgem molt bon viatge i bona tornada a catalunya! Enhorabona per la feina feta i molt anims per seguir en contacte amb el projecte! estem mol contents d'haber compartit aixo amb vosaltres!

Records a tothom i seguim en contacte! sentim no poder escriure del tot be per culpa del teclat i dema penjarem una fotografia de tots juntets! fins demà!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem la foto de demà amb candeletes..............
Penya de petit projecte resssssssss de resssssssssssssss.
Per tots nosaltres es molt gran i per vosaltres també a de ser-ho.
Pepa te he trobat una mica la veu “pachucheta”, suposo que esteu cansats del viatge, cuidat molt, i te molta cura de la ferida, m’ha agradat matisi’m escoltar-te, se sentia molt lluny jejejeje..... a la Leti se la setia de fons dient Cariiiii .........
“ Ultimas noticias” per totes duges...... Los dos chicos mas guapos y simpaticos de Granollers........ estan de RODRIGUEZ i han fet la primera classe de windsurf i diuen que ha estat molt “Chula” , ara que no ho vorà ningú , ¡¡¡ Nenas los dos estan coladitos per vosaltres¡¡¡ (ja els vigilaré jo). Jejejeje
Quant pugin trucaran.
Gracies Neus i Marta per esperar i rebre a l’última tongada de Catalans, van en molta il•lusió i espenta ................
Pensem molt en tots vosaltres i tenim molta “Envida sana”, no podem dissimular-lo jejejeje.
Una abraçada molt forta i molts petonets de tots nosaltres per vosaltressssss.

Signat:
Barcelona,Guardamar,L’Hospitalet- Fermoselle , Barcelona,L’Hospitalet, Granollers, La Toscana
TOTA LA FAMI-LI ROUCH

Anònim ha dit...

Hola Pepa.
Hem estat mirant el blog i les coses que feu per aquí baix. És una gran labor. Pensa però que aquí, a la nostra família concretament, també en tens pendent una de labor: re-adreçar el nostre fillet que està "descarriado". Comptem amb tu... je, je
Una forta abraçada i disfruta molt d'aquesta experiència. Quien pillara los 25 otra vez!!!

Petonets i fins ben aviat,

Los cánovas-fdez.

Anònim ha dit...

Hola Bixo, ets el meu bitxo...la Cari ja m'ha dit que l'has trucat i que heu arribat bé, estas madurant....jejeje...se que heu esperat aquest moment...uffff s'em fa extrany parlar-te així, com desde molt lluny i al mateix temps se que estas aprop...cuidat i cuida...i com diria un vell amic...

"Quan surts per fer el viatge cap a Itaca,
has de pregar que el camí sigui llarg,
ple d'aventures, ple de coneixences.
Has de pregar que el camí sigui llarg,
que siguin moltes les matinades
que entraràs en un port que els teus ulls ignoraven,
i vagis a ciutats per aprendre dels que saben.
Tingues sempre al cor la idea d'Itaca.
Has d'arribar-hi, és el teu desti..."
una abraçada molt forta desde Tamarit, i com diria algú...Muakaaaa!!

Anònim ha dit...

Hola a tots, estem molt feliços de veure que esteu gaudin d'aquesta aventura i les vostres noticies ens fan sentir molt a prop vostre. La familia del Prat va marxar de vacances el diumenge, les noietes, els "tius" i el "chiquitin", apa , tots cap a Teresa. Vam anar a acomiadarlos a las vuit del matí i anaven molt contents i molt carregats. Cada día ens pregunten pel Miquel i et donen mols "besicos". Ja ens portareu receptas de boa " a la guineana" perque tenim un dupte, no sabem si la vau menjar en "carpaccio" ó al "chilindrón! Besssssssoooooooooosssssssssssss hasta el "INFÍNITU". Los papos

Anònim ha dit...

Cuñaca!!!!!!!!!


Hola Azu y compañía; qué tal va todo? Soy Araceli.
Siento no haber escrito antes, pero por fin de vacaciones.
Espero que la experiencia os esté siendo agradable y que esteis haciendo una gran labor. Por aquí ya estamos ultimando los detalles de las vacaciones.
Qué tal tiempo por allí? Por aquí una calor y bochorno que te mueres. Azu, ayer me encontré a la Martona, preparándose para el camino. Por aquí todo sigue igual. Tu hermana y cuñao están mirando de irse a la playa la semana que viene con los chiquis.
Pero bueno; haber si te metes tú en el blog y nos cuentas algo del proyecto que estais llevando a cabo. Ya hemos visto la foto.
Bueno cuña, cuídate mucho, disfruta mucho y te esperamos a la vuelta.
Muchos besitos!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola prima soy Luciana desde buenos aires leyendo la experiencia que están viviendo. Es escalofriante leer que desde la ventana ven a los militares con ametralladoras, eso uno lo ve por la tele y lo encuentra tan lejano..
mas alla de eso espero que vivan un hermosa experiencia y puedan dejar y traer muchas enseñanzas de los ricos que somos aunque tengamos poco. Te quiero

Anònim ha dit...

Soys un grupo de jovenes admirables, un buen ejemplo a seguir por la labor que estais realizando en África, de manera desinteresada y generosa y llevando a cabo un proyecto tan interesante en cuanto a educación y sanidad.
Desde Barcelona os seguimos a partir de veustro blog y hoy además hemos podido escucharos por la radio.
Un saludo para todos y muy especialmente para nuesta hija Beatriz y para nuestra querida Silvia.

Hasta pronto!!
Maria José y Alfonso

Celeste Cánovas ha dit...

Hola Pepa:

Som la Celeste i la Mariona. Hem estat mirant totes les fotos i els comentaris i estem molt orgulloses de tu. Cuida't molt i sigues valenta que sabem que darrera d'aquesta apararença de "caracter i seguretat total" hi ha un cor molt dolç i molt molt gran.

Una abraçada molt forta des del Vallès Oriental