dimarts, 5 d’agost del 2008

Guinea en directe!!




Bones gent!!


Seguim a Guinea, mig desfets per la calor i la xafogor d'aquí, però contents de participar del projecte.


Els nens cada dia ens ensenyen coses noves, i nosaltres intentem transmetre tot el que podem.

Avui hem realitzat un dia diferent a la resta, per presentar els nous companys que han arribat. Hem ensenyat nous jocs, i els grans han fet un taller de salut sobre el sida als petits i mitjans. La experiència ha estat positiva, tot i que una mica caòtica.


A l'edifici del davant d'aldeas, al parlament, hi ha el president de Guinea celebrant els 29 anys del cop d'estat. La ciutat està paralitzada i plena de militars controlant el percal. La veritat és que fa una mica de respecte (des de la finestra veiem els militars amb una metralleta a una mà i el don Simón a l'altra). Però tot controlat!!!


Avui us posem unes quantes fotos, per a què us feu una idea del que estem fent i vivint, perquè veieu que mengem bé, que dormim lo suficient i que sobretot, gaudim cada minut a Guinea.


Important!!! Demà, de 17:30h a 18:00 (hora catalana), sortirem per la ràdio en directe a Rac1!! El programa es diu "Versió càmping", i ens trucaran per veure un exemple d'unes vacances alternatives. Ja ens van trucar fa poc, i ara volen saber com ens va aquí. Així que ja ho sabeu, que sigui el programa més escoltat de Catalunya!!!


Marta: petons per la Canela.


Neus: Roser, espero que estiguis gaudint de les vacances sense papes!!! records a Flix!!!


Gemma i Marta: molts petons i molts records per la Caro i tota la penya, i felicitats pel Kanya!!!


I en general, esperem que tots estigueu disfrutant de les vostres vacances, i que ens trobeu molt a faltar, com nosaltres a vosaltres!!!!


Abraçades Guineanes!!!!

26 comentaris:

Caro cañellas ha dit...

IEPPPPP!!! Per fi mes fotos!!! i que maques!!! m'encanta veureus tant feliços! i envoltats de nens! tots a sobre vostre!

Aquí no ha canviat res! tot segueix igual i res s'ha mogut de lloc!

Se us troba a faltar!
molts petons!!!!!

Anònim ha dit...

Desde Spain molts petons, Soc el Xavi (John Cena), jejejjee Ja desde casita i seguint el projecte. Nose si amb enveja o Nostalgia, però content d'haver'hi participat. Be informar-vos que hem arribat be. Ahir Dilluns vam fer visita cultural a Malabo i afortunadament no vam tenir cap problema a l'aeroport de Malabo. Algunes de les maletes s'han quedat a Madrid, en teoria estan localitzades i ens les enviaran a casa. Bueno res més disfruteu cada dia que passe al màxim. Una forta abraçada i molts petons. Xavi F.

Anònim ha dit...

Carles i Bernat diuen:

Ens ha agradat molt veure-us per aquí tant contentes i plenes de vitalitat. Teniu raó; els nens són maquíssims i vosaltres esteu guapíssimes amb ells (el Romà també està guapo, jejeje)
Seguiu gaudint i fent la labor que esteu fent.

Us estimem

Anònim ha dit...

hola a leti, pepa, gemma, y todos, que aunque no los conzco, leti se ha encargado de transmitir a nosaotras, todo el amor que sienten por Guinea y los niños!!me encanta verlas, aunque estan lejos , estan muy cerca de nuestro corazon! Fuerza para trabajar, amor para los chicos y coraje frente a las dificultades!! como dice cari, no olvidar que en los momentos dificiles, "pintar el rostro, color esperanza" besitos te keremos, a la abu, le gustaria estar ahí con vosotros!!!! vamos todavia!!!! un besote, xauuuuuuuuuuuu

Roser ha dit...

Teta!!!!!!!
Ja ere hora que donessis senyals de vida!!!!!!!!!
Esteu molt guapos a les fotos, sobretot la que esteu rodejats de nens, us ho esteu passant de conya, no ho negareu!!!
Per cert podríeu omitir certs comentaris com "des de la finestra veiem els militars amb una metralleta a una mà i el don Simón a l'altra" perquè aquí n’hi ha uns quants que patim una mica sabeu???jajajaja (teta saps de qui parlo no??)
Au ha passar-ho bé que això s'acaba!!!!!
Besitos dolços!!!

Anònim ha dit...

Hola prima soy Luciana desde buenos aires leyendo la experiencia que están viviendo. Es escalofriante leer que desde la ventana ven a los militares con ametralladoras, eso uno lo ve por la tele y lo encuentra tan lejano..
mas alla de eso espero que vivan un hermosa experiencia y puedan dejar y traer muchas enseñanzas de los ricos que somos aunque tengamos poco. Te quiero

Anònim ha dit...

Una abraçada molt forta a la Leti i la Gemma i com no a la meva Bixo...les fotos son fantàstiques, perque hi sortiu vosaltres(tots els qui heu anat...i els que ja hi hereu) aqui ens teniu per el que faci falta, però no perdeu temps en nosaltres i embruteuvos les mans fins els colces...que tal les estrelles del emisferi sud? desde aqui no es veuen, però esteu vosaltres per explicar-nos com són, mentres, conteules, que vos expliquin els noms de les estrelles i les seves histories...i escolteu, escolteu molt...que grans vos feu petites...i no tan petits,jeje...desde les nits sense estrelles de tamarit bona nit manairons...i com diria algú...Muaka.

Anònim ha dit...

Molt bones gent!
Retransmitin desde Castelldefels jaja !
Les fotus son una xulada , se us veu la mar de contents , envoltats tot el dia d'aquest nens que son una monada !!

Veig que us va molt bé tot ! M'alegro moltíssim! Gaudiu molt i passeu-vos-ho d'allò més bée !!

Una abraçada enorme per tots ( tot i que no conec a ningú) especialment a la Bea i la Silvia!!

Cuide-vos molt !!! :) Esteu fen un treball increible !!

Nora

Anònim ha dit...

Hola penya per fi les fotos............son maquíssim es, i tots vosaltres esteu guapíssims, poseu-se protecció que veig alguna “gambilla” en la foto, el nens estan molt contens i vosaltres molt feliços, es nota que esteu desfruita’n i gaudint de l’estada en Guinea, axó es : “El Color Esperanza”
Cada dia s’aprenen coses i vosaltres amb aquesta experiència esteu fent un Màster, sigueu molt prudents i lo que esteu veient per la finestra es un motiu important per que tots veiem i valorem mes lo que tenim.
Gemma estàs guapíssima........ amb aquet somriure tan bonic, Leti i Pepa vosaltres també esteu molt guapes, (totes les noies), però lo que si que veig que teniu un bon catàleg de...... “tíos buenos “..., guapos, bons i solidaris , jejejeje ..... que mes volem.........
Mols petons de la “Gent del Camí “ que no poden escriure’t i pensen amb tu......
Sigueu molt prudents i que el vostre “parlament” sigui el de poder transmetre aquesta canalla, tots el valor i coneixements que a ell, lis pugui anar be per millorar la seva vida.
Una abraçada molt forta per tots i en especial per les tres Xiquetes mes boniques del mon mundial.

Cari

Anònim ha dit...

Hola Nieves,

Sóc Lou desde la Pobla.
Ja vec també que t'ho estas passant de conya amb els nens set veu una cara de felicitat que no te l'acabes. Ja falte poc per les festes, les primeres sense tu. Peró tranquil.la que aquest any no pinten gaire bé.
Ens possem en contacte.

Petons i Abracades per a tots.

Anònim ha dit...

HOLA AZUPEICH, ¿QUE TAL VA TODO?, GUAU QUE FOTOS MÁS CHULIS LAS ÚLTIMAS QUE HABEIS COLGADO, SE TRANSMITE LO BIEN QUE OS LO ESTAIS PASANDO Y LO QUE OS ESTÁ REGALANDO ESTA EXPERIENCIA, A LOS PEQUES TAMPOCO SE LES VE NADA MAL ¿NO? PARECE QUE SE LO ESTÁN PASANDO MUY BIEN TAMBIÉN CON VOSOTROS, ME ALEGRO UN MONTÓN POR TODOS, EN VUESTRAS CARAS SE LEE QUE VUESTRA MISIÓN ESTÁ SIENDO TODO UN ÉXITO. BUENO PETARDILLA HOY ES EL CUMPLE DEL ENANO PEQUEÑO Y AYER ESTUVIMOS HASTA LAS QUINIENTAS ADORNANDO TODO UN POCO PA VER SU CARILLA CUANDO SE DESPERTASE PERO COMO ES UN BICHEJO POS COMO QUE VALE, QUE HAY BANDERITAS COLGAS POS GÜENO, ESTÁ MÁS ACELERAO EL GRANDE QUE EL PEQUE, COMO HECHO DE MENOS A TODOS MIS CANGUROS, JI, JI, Y EL ORDENADOR QUE ESTÁ TRISTE Y LLOROSO PORQUE LE FALTA LA TITA AZU, AY,...LOS PAPIS VAN LLAMANDO CADA DÍA DESDE SU RUTA, CADA VEZ QUE LLAMAN SE ESTÁN RIENDO QUE TE CAGAS ASÍ QUE SE LO ESTÁN PASANDO DE MIEDO, EL MARTES LLAMARON DESDE MARBELLA, AYER DESDE GRANADA...LOS TITOS SE FUERON AYER DE VACACIONES Y ESTÁN POR LOS PICOS DE EUROPA, Y TU HERMANO Y TU CUÑAILLA NO TIENEN MUY CLARO CUANDO SE VAN DEPENDEN DEL TRABAJO DEL TATO, PERO TAMBIÉN IRÁN A LA AVENTURA, A LO MEJOR SINO SE HAN IDO LOS VEMOS HOY. Y MIS CUÑAILLOS ESTÁN YA POR MÁLAGA. ASÍ QUE ESTAMOS MÁS SÓLOS QUE LA UNA. PERO TE HECHAMOS UN MONTÓN DE MENOS. TE MANDAMOS UN BESO ENORME DE VACA, JUA, JUA, Y UN ABRAZO GIGANTE DE OSO DE PARTE DE LOS CUATRO. CUÍDATE UN MONTÓN ENANA.

Anònim ha dit...

Hola nois i noies! De tot el grup que esteu repartint bondat per Guinea només conec a la Pepa i una mica a la Leti però sé que tots els que aneu passant per aquí esteu molt involucrats en el meravellós projecte al que esteu ajudant. Per aquí estem bé (fins on jo sé) i no patiu per la calor que es pugui estar passant aquí, ja sabeu que a tot arreu tenim els aires acondicionats i les demés coses que fan molt i molt portable la calor i la meitat de la gent és de vacances, així que no us faci pena NINGÚ... bé, jo una mica que estic treballant tot l'Agost...
Pepa: ¡guapa!
Tots: cuideu-vos i... continuaré escribint (és una amenaça)
Mariona.

Anònim ha dit...

Y tanto que lo conseguiréis, de hecho ya lo habéis conseguido!!
Felicidades por lo bien que está yendo todo, por esas sonrisas que los niños guineanos muestran en las fotos gracias a vosotros!!!

Espero que además de hacer tan felices a esos niños, estéis disfrutando al máximo de la experiencia. Beatriz ya me cuenta que lo está pasando genial, y deseo que sea para todos igual de divertido.

Espero poder escuchar la entrevista esta tarde,(aunque me pilla trabajando)Será genial oír esas vocillas desde Africa, y que muchísima más gente escuche la gran labor que estáis haciendo allí.

Un gran abrazo a todas/os!! Disfrutad de esta última semana! Mucha Suerteeee!!!!

PD: Cuídate Yogui! Estoy orgullosísimo de tí!!

El Bibliotecario ha dit...

Pepaaaaaaaa!!! Muchos animos a todos. Sobretodo no me pilleis el denge que me han dicho que si lo cogeis os llevarán en la próxima gira de Michael jackson como zombis. A ver que comeis, que pisais, que bebeis....
Jejeje, bueno, ya te imaginas quien soy... El señor del erizoooooo!!! Tia, toi fatal... la madre que pario al erizo hijofruta. Seguro que ahí no hay cosas tan chungas pa pisar. ;)
Petonetets para todas y todos.

Pepaaaaaaaa mooolts anims per a tots!! esteu guapissims!!! en les fotos nos aki en santiagooo jeje..... molts petonets MUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Anònim ha dit...

hola leti, soy mami, antes de lu, tambien te escribi, lo que pasa que no firme, pero me imagino , que nos reconociste , sabes hoy vamos con graciela a cenar a casa de Ari y tambien puede venir carmen, la mama de Aina, lo pasaremos muy lindo seguro!ahora vamos a llamar a vicente, que hoy cumple 3 añitos!estamos muy bien! con grace no paramos! seguramente iremos a la costa brava un par de dias!! te extraño un monton, la abu tambie!saludos de toda la family, ainara, que está por aquí conmigo, Azul, toda la tribu!! dale mis besos a pepa , Geamma y todo el grupo!!te admiro y todas estamos orgullosas de vos!! te kiero !!!!!
xauuuu deuuuuuuuuuu
mami

Anònim ha dit...

letiiii!!! soy tu prima Azul! estoy tan orgullosa de ti... he leido el blog y visto las fotos... QUE BONITO!!! de verdad se me ha erizado el pelo! Espero q seais fuertes.. Ainara está muy bien, deseando ver a su tia loca! bueno decirte q se te hecha de menos, que andamos bien por aqui, q me cambio de piso!! y bueno q pensamos en ti mucho!! q esta experiencia será seguramente algo de lo q hablaremos mucho en el futuro y por tanto vivela al máximo. Muchos cariñitos y besitos a los nenes! te quieroooooooo!!!!! besitos a la pepa tb... y bueno a todos tus compañeros!! TQ PRIMA. AINARA Y AZUL

Anònim ha dit...

Hola colla, sou una colla de valents i valentes, us felicito i seguiu endevant, molt bé.
ATENCIÓ!! M'agradaria que preguntessiu per aquestes contrades si es fan bolets, ceps, rovellons, llenegues, fredolics, ou de reig, carreroles o d'altres per que si s'en fan, tindrem un punt de contacte per vindre a buscar bolets. Si no saben que son podem enviar fotos de bolets i indicar els que es fan.
Hi ha un bolet que no conec que es diu: "BOLETUS DESERTICUS" a veure si es fa per aquí.
Ja m'ho comentereu.
VALENTS/ENTES SEGUIU ENDEVANT. SOU FANTASTICS, ENDEVANT.
Carles(pare de la Marta, "sogre" del Romà)

Unknown ha dit...

Papa!! Em comenten que sí que s'hi fan bolets per aquí, però al Setembre!! Ja farem una escapadeta!! ;)

Molts petonets a toots!! Ja penjarem més fotos :)


Records i abraçades!!

Cañellas!! Un petonet!! Merci per escriure :)

Anònim ha dit...

Gemma t’escoltaven molt be, xiqueta que..... “piquito de oro”..... “tu si que vales”...., la millor locutora del mon ¡¡¡¡ .La emissora de radio RAC- 1 ha tingut el mes alt indis d’audiència el dia 6 d’agost del 2008 a les 18:45 quant una locutora novell “ GEMMA “ ha fet una entrevista des de Bata –Guinea, la escultaven moltes orelles amb tanta atenció i “cariño” que ha guanyat a : Tele-5, Antena-3, TV-3, TV-1 etc.etc. jejeje
Endavant sou les millors¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Cari

Anònim ha dit...

Hola Marta, quina experiència més maca que esteu vivint! Tot just acabo d'entrar al blog i situar-me (amb l'ajuda del Google earth)
en aquest país llunyà...
Endevant amb la vostra tasca!!!
El tema dels bolets també és interessant, però ens queda una mica lluny, oi?
Un petó molt gran, també pel Romà
Iuia

Anònim ha dit...

HOLA. ELS GUARDES DE LA CANELA I LA CANELA, HEM ESCOLTAT A RAC1 NA GEMMA.L' HEM ENREGISTRAT EN UNA CINTA DE CASSETTE QUE TENIA EN ROMA AMB LA PRIMERA XERRADA.SI TORNEU A FER CONECCIONS TAMBE HO GRABAREM PER QUAN TORNEU.
MOLT BE GEMMA¡ES ENCERTAT DONAR UN AIRE POSITIU A LAS VOSTRES CONDICIONS D'ESTADA, PER TAL D'ENGRESCAR GENT.EL QUE NO SAP EL OIENT ES QUE SOU PERSONATGES CAPASSOS DE SER FELISSOS DORMINT
SOTA ESL ESTELS.
L'EXPLICACIÓ DEL DIA A DIA I DE LES COSESQUE VOLEU FER ES MOLT INTERESSANT I DONA UN AIRE COARENT AL VOSTRE VIATGE.
JOSEP I MARTA LA VOSTRA CANELA CADA DIA ESTA MES INTEGRADA AMB ELS ALTRES GOSSOS( PERO SEGUEIXEN EN PATIS SEPARATS O LLIGADES), CADA DIA LA DAMMA I LA NANI ACOPANYEN A LA CANELA A CASA SEVA A DORMIR. AIXO SI ,UN MOMENT TENDRA,AVUI HEM PENJAT UN LLENÇOL VOSTRE I ELLA S'HA POSAT A LA SEVA OMBRE PER TAL DE DESCANSAR.
SOU MOLT MACOS

Caro ha dit...

Ei!! que jo també ho he escoltaaaaaat!!! me endut un mp3 d'aquests que tenen radio a la platja!!! i he estat pendent fins que he sentit a la gemma! si que tens piguito de oro! i no esperavem menys de tu! jeje! I segur que a molta gent tb li ha fet enveja!

Em teniu realment enganxada a aquest blog! quan arribo a casa el primer que faig es mirar si heu escrit i que diu la gent! jejeje!!

Que tendre que la canela es posi sota l'ombra del vostre llençol! que tremenda! ei i aixo dels bolets si venir-ne a vere si en trobem es una excusa jo m'apunto!!! jejeje!

buenu xent! aqui estem pendents de vosalres i de la vostra feina! i molt i molt orgullosa!!! eh!

mil petons! Rumà que no t'ho havia dit!!! m'encantes en aquesta foto dels nens!! Anducas! mil petonets i per tu tb gemma!!! I a la resta tb!! per cert! podrieu posar una foto i anomenar en plan peu de foto! d'esquerra a dreta i de dalt a baix (o com vulgueu!)qui es qui, aixi coneixerem a la resta! Ah! i records de la Lola!

Anònim ha dit...

HOLA DOÑA PEPA ¿COMO LO LLEVAS? YA HEMOS VISTO LAS FOTOS RODEADA DE CHAVALINES, ACUERDATE DE PREGUNTAR SI ALGUNO DE ELLOS ES DESCENDIENTE DE GABRIEL EBUERA BILOCO, JAJAJAJA, POR AQUI MUCHO CALOR (SEGUN PARECE POR AHI TAMBIEN) UN FUERTE ABRAZO Y ADELANTE.
BESOS PARA TODOS


BERNI Y ROSA

Anònim ha dit...

Ei!! Carol jo tamb� quant arribo a casa lo primer que faig es mirar el blog no estic enganxada, sin� que soc addicta..... jejeje.
Carles (pare de Marta i sogre de Roma), si organitzeu una expedici� per buscar bolets, a mi m�apuntes i segur que s�animaria molta mes gent .
Manoli, que � piquito de oro� te la teva filla , jo me he portat una radio al treball i la escoltava per el �pinganillo� , semblava que la tenia al costat parla�n.
Javi, no llames al mal tiempo �porfa�, deja el dengue q ya tuvimos bastante con el erizo y el corte de la Pepa, espero q vosotros est�is bien por Galicia.
Una abra�ada per tothom del blog i molts petonets per tota la gent de !!!!! Guinea��� .

Cari

Dora Cervelló ha dit...

Hola Neus i companyia, t'escrivim des del camping, nosaltres aquí fresquets, i sense cap soldat vigilant.
Ahir vam escoltar el que vau parlar per RAC1, segurament altres mitjans també se'n faran ressó. El vostre és un projecte important.
Bessets.
Dora i Marcel

Laia ha dit...

Ei Neus!!! Tot i que encara no havia escrit, que consti que em vaig informant gràcies a ta germana, eh? ;) Acabo d'escoltar el "versió càmping" i vaig llegint el blog quan puc, però el que m'encanta són les fotos!!! Fes-ne moltes, eh?

I disfruta com fins ara!!!

Besitos (mig de Lleida i mig de Flix)