dijous, 7 d’agost del 2008

umbolo

Hola a tothom!!!

Nova connexio des de Bata!!

Us comuniquem que dema un nou grup dexpedicionaris marxen cap a la paradisiaca illa de corisco, amb moltes ganes i ilusio.

Cada cop que mirem el blog ens vivim un munt democions en veure els vostres comentaris. Moltes gracies per estar el dia a dia al nostre costat. No sabeu la forca i lenergia positiva que ens regaleu.

Per aqui estem molt be i el projecte funciona cada dia millor. Suposem que molts de vosaltres ens vau sentir a la radio, i que vam saber transmetre tota la nostra ilusio i alegria destar aqui.

No tenim gaire temps i aquest teclat es molt extrany, aixi que un peto molt gran per tots i totes i fins ben aviat!!!!

Ah! i ens alegrem que hagueu arribat be i hagueu recuperat les maletes. Aqui esteu molt presents i els nens pregunten molt per vosaltres. Una abracada molt gran!!

Leti, Gemma, Pepa i Neus, en veu dELLS

22 comentaris:

pablo ha dit...

hey nieves,m alegro molt per tu pq vec que tu estas pasant molt be,sempre se te veu en una rialla d orella a orella,te trobem a faltare petardo,disfruta el moment!!cuidat molt un ptnet

Laia N. Aloguin ha dit...

Neus, suposo que aquest cop és el teu torn d'anar a l'illa de Corisco. Et dic el mateix de l'altra vegada, fes fotos! que jo també hi vull anar. No t'anyores una miqueta dels teus compis que estem fent comprobacions de les resolucions de sub. a ens locals? jejeje. M'encanta el vostre bloc, m'ha creat adicció i no puc estar un dia sense mirar les novetats! Xaleu a matar! Un bisito des de la oficina de la Verge de la Cinta i cuideu's molt!

Anònim ha dit...

¡Pepaaaaaaaaaaaa! "Puntazo" que m'ha donat nena: m'he posat la teva foto amb la nena de fons de pantalla...queda xulissima! Cari: posa-te-la, és una passada veure a la teva filla en tot moment a l'ordinador amb aquesta carona de "Mare meva tot el que estic vivint!" .Crec que passarà molt i molt temps i encara no haureu paït tot el que heu pogut experimentar allà... i tot el que heu sentit a dintre... Pepa...has de composar una cançó amb el Carles de tots aquest sentiments i fer que sigui l'himne d'ELLS... no? Muaka, Muaka i Muaka.
Mariona.

P ha dit...

Una enveja sana!!!!!!!!!. Molts records des de Flix.

Pere

Anònim ha dit...

LETIII!!!
Que soc la sara!! q no sabia la page i te mare ma despertat avui per dirm-ho i ja veus aquí estic al blog, que se q star fora del pais i no tenir noticies de la teva gent es xocant...tia he vist les fotos i em sembla que us està anant molt bé, haviam si m'animo jo l'any vinent!! Per aki tot mol trankil som 4 gats mai més ben dit...disfruta dels dies, dels nens i del país que lo d'aquí no canvia gaire i alla cada dia és un dia nou que quan et lleves no t'ens ni idea de com acabara.
Un besoo molt fort per a tu i per a els teus companys i molts anims que segur que ja en teniu però si més no s'agraeix que la gent que no està amb vosaltres us ajudi una mica per animar-vos i que se us reconegui la tasca que feu.
tia que tinc un cosi 4t d'argentina i ha vingut a casa uns dies!!jajaja ja texplikare, molts muaks i abraçades fes veure que sents una, q per mi son més afectives!!
bé, adeuuuuuu

Anònim ha dit...

Carol Cañellas no saps ben bé, les abraçades tan dolces que fa la Pepa, quant torni et farà totes les que vulguis, la meva mare li deia “Perla Dolça” eh... Carles ?......
Passeu-lo molt be en la illa de Corisco , Neus per fi vas a Corisco¡¡¡¡ aneu amb molta cura ja que si embarqueu amb el transatlàntic que es veu en la foto, tindreu una bona “ travessia”, consell d’un bon mariner...... mirar l’horitzó per no marejar-se.
Carol quant tornin tota aquesta Penya podíem fer una trobada per posar cara a tota la gent del bog .
Mariona un buen puntazo lo del ordenador te lo voy a copiar jejeje.
Una abraçada molt forta als Guineans i també per la gent que escriu en el blog.
Cari

Anònim ha dit...

LEti!!!!!! Soc l'AIna desde denmark!!! Amor, has vist el meu mail?? Tia que fort el q estem vivint les dues.. ojala pogues estar alla quan tornis per escoltar tot el q explicaràs... Tia has de venir a Dinamarca, es genial! Avui fa una setmana q estic aqui i estic de puta mare, no he parat de fer coses, he conegut moltisima gent... es algo inexplicable!!A me casa hi ha lloc per moltes i espero q vingueu a veure'm! Tia disfruta al màxim aquesta experiència i pensa q l'any q ve a ELLS hi estaré jo tb!
T'estimo moltissim, cuida't i respon el mail plis!!
muaaaa
Aina

Caro cañellas ha dit...

Ei! per mi encantada!!! LA gemma sempre parla be de la leti i la Pepa!!!ja em va parlar de tu i la mare de la leti, i de la graduació! i de la barbacoa a casa la gemma! podriem fer la trobada al mateix lloc, ;) LA veritat es que tinc ganes de coneixer-us! jejeje!

GEntussa Guineana!!! que vagi molt be per la Illa! me copiat de la Iuia i l'he mirat pel google erth! plis feu mil fotoooos!!! es paradisiaca! pero espero que si tot va bé! fare com l'Aina i formaré part d'Ells!a vere si podem veure l'illa personalment!

PER fi divendres! 4 dies! i vacanceeeeeees!! que desitjades!

Anducas! Gema! Rumaaa!!! molts petons! i abraçades! Gràcies pels comentaris Cari!!!

Anònim ha dit...

HOLA AZU!!!! SOY TU TATA, QUE YA HE EMPAQUETAO A LOS PEQUES Y ME DEJAN RESPIRAR UN POQUILLO I DIGO POS VOY A ESCRIBIRLE ALGUNA COSILLA A MI NIÑA, LOS PAPIS SIGUEN CON SU RUTA, AYER ESTUVIERON EN LA ALHAMBRA Y HOY ESTÁN VISITANDO TODA GRANADA (CATEDRAL, ETC) AUNQUE LA MAMA TIENE LA RODILLA UN POCO CHUNGA PERO SE LO ESTÁN PASANDO TETA; EL TATO ESTUVO AYER AQUÍ PORQUE SE PENSABA QUE EL CUMPLE DEL CARLITOS ERA AYER TIENE UN MENOS EN LA CARTILLA DE PADRINO, UN CASO, PERO ESTUVO EN CASA HASTA LAS QUINIENTAS Y HABLAMOS UN MONTÓN Y AUNQUE NO TE LO CREAS MIENTRAS ESTUVO AQUÍ EL CARLITOS SE COMPORTÓ SUPERBIEN, NO PEGÓ, NO LLORÓ, Y NO PARABA DE REIRSE, OSEA QUE POR MÍ QUE VENGA TODOS LOS DÍAS, JUA, JUA...ADEMÁS ANOCHE EL CARLITOS MIENTRAS LE DÁBAMOS LA CENA LE DEJAMOS UN MOMENTO EL DANONINO DELANTE CON LA CUCHARA Y CUANDO NOS GIRAMOS ¡¡¡¡SE LO ESTABA COMIENDO SÓLO!!! ¿A QUE MOLA? EL XAVI NO PARA QUIETO Y ESTÁ MU CANSINO CON EL "MAMA" A TODAS HORAS EN LA BOCA Y EL CUÑAO Y YO POR FIN HEMOS ATADO LAS VACACIONES Y AL FINAL NOS VAMOS CINCO DÍAS A UN VILAR DONDE ESTAMOS VARIAS FAMILIAS, YA TE CONTARÉ QUE TAL PORQUE NOS ÍVAMOS A IR A LA PLAYA Y AL FINAL ACABAMOS EN LA MONTAÑA, A VER SI ASÍ NO PASAMOS TANTA CALOR. BUENO UN BESO A TODOS, QUE SEPAIS QUE LAS FOTOS SON CHULÍSIMAS, Y UN ABRAZO GORDO DESDE GRANOLLERS.

Anònim ha dit...

hola a tothom, especialment per la leti...
no se molt be que dir, ja que em sembla encara increible tot aixo(fins hi tot sense participar=hi...) per vilassar la abu i la cristina ens han anat informant de lo be que esteu, sobretot tu leti, i del comentari que vas fer al arribar; esto es el PARAISO, no? weno, ara mirant les fotos mhe qdat sobtada de la cara de felicitat que feu tots, tant vosaltres, com ELLS, realment hi ha poques paraules per definir aquesta "cosa" que esteu fent: enhorabona! nomes una cosa, suposo q no teniu molt de temps, pero... a veure si pengeu mes fotikos´
records per tothom i un peto molt gran ¨BESU
ari

Anònim ha dit...

hola leti!!!soc la julia amiga.
soposo q s'escriu aqui ,tia fliparas pero la direccio me la donat l'aina desde dnmark ajajajajaj xunguisim aixi tb et fas una idea de cm van les coses per aqui!!bueno i tu com tas ?mi imagino q feliz i flipant amb les coses noves que hi ha al mon q encare no sabem.Te diferenciat en una foto x aqui i jajajajajajaajastabes en plan leti com sempre xo feliÇ i ma fet molta ilu veuret i comprovar q tot va be.Bueno nene m'estic enrollant!!!!!!!!que vagui molt beps i vull noticies teves aviat

Anònim ha dit...

Hey !!desde barna ens apuntem a la barbacoa del blog amb la gent de guinea, però que portin desde guinea receptes i les fem aki tots junts...Pepa...uffff...no tinc paraules, Leti i gemma i tot"EllS" que esteu, i heu estat a guinea, no sabeu la força que despreneu, tant amb les vostres paraules com amb les vostres imatges, es una barreja rara de sensacions...ufff desde c/tamarit un peto als que són aqui en el 1r món, a les mares ,pares,german@s i novi@s i a "ELLs" que els tenim lluny, però molt aprop...com diu algú Muaka.

Anònim ha dit...

leeeeeeeeeeeeeeeeeti!!!! q hevy tia q estas aqui, quina impresio.. veuret alla amb ELLS, tia espero q estiguis complint el teu somni, i disfrutanlo al 100x100!!ai et diria moltes coses.. xo nose, nomes dir..q set troba molt a faltar, pero se que val molt la pena!!! Ei visca per tots els q esteu aqui, com jo dic "arreglant el mon...posant el vostre granet.. " us envio un peto i moltes forces per q seguiu tant feliços com es veu i expliqueu!! 1 petoooo gegant!! i ja saps a muerte, xo no toblidis del repelent... jejeje!!
ya explicareu el viatge a la illa paradisiaca..!!
vale nena ja saps testimooooo molt m.a!! (ja tinc el cotxe)
muaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Uola genteeeeeeeee!!!!! Quina bona cara que feu tots mare meva! No sé si és el paradís però disfrutar esteu disfrutant un rato.. Que grans que sou! Una abraçada molt forta des de Granollers! I seguiu donant alegries als ninus que s'ho mereixen!!

Leti, mtira el mail!!

Saluteeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

Carles diu:

Acabo just d' arribar i he encés l'ordinador només per veure't. Estàs maquíssima i et brillent molt els ulls, com a la nena que està amb tú.
Els dies per l' alt Empordà han estat molt xulos i a vui abans de marxar ha bufat forta la tramuntana ( quina emoció). He estat pensant aquest dies que em molaria moltíssim viure una experiencia així i que si encara podem m' agradaria l'any vinent fer-la amb tú. ( fer-ho junts i mullar-me amb ELLS)
t' estimo petita!!!

Seguiu disfrutant i creixent amb aquestes joies de nens.Fins ara!

Molts petons per la Gemma i la Leti i el Romà i tothom!!!!

P.D: Jo també m'apunto a aquesta barbacoa guineana(jejeje)

Dora Cervelló ha dit...

Neus, t'escric aquest comentari des de casa el Roger, avui hem conegut la seva mare.
Les vacances se'ns acaben i dimarts tornem a casa, Roser és aquí amb nosaltres.
La setmana vinent són festes i et prometo mantenir-te al dia amb pèls i senyals.
Aprofita bé el temps que això comença a anar cap a la recta final.
T'esperem. La Junna també t'enyora molt.
Besitos i una forta abraçada de
La mama, el papa, Roser, Roger, la Montserrat des de la Costa Brava i la Junna des de Flix.

Anònim ha dit...

Hola josep i Marta:
Sóm el Francesc i la Roser.
Cada dia obrim l'ordinador per veure ler novetats i crec que fins hi tot coneixem ja tot el grup, nomes ens faltaria asociar les persones amb el seu nom.
Ahir vaig parlar amb ela pares del Javi; diu la seva mare que els hi ha explicat a la seva familia d'Hernani i de Caceres la vostra aventura.Mireu com corren les noticies¡
Es que als pares ens cau la "baba".
Te rao el Carles quan diu que feu care de felicitat, molta rao...
Petons per tots

Anònim ha dit...

HOLA NIEVES,Q TAL TOT X AKI BAIX? ESTEM JAUME,LOU I JO,FERNANDO Q ACABEM D'ARRIBAR DE FESTA I TENIEM GANES D'ESCRIURET. QUE,JA T'AS LLIGAT ALGUN NEGRET O Q? JEJE,ES BROMA!! NO RES WAPISSIMA,ESPEREM Q T'HO PASSIS MOLT BE I Q VISKES L'EXPERIENCIA A TOPE,JA ENS EXPLICARAS Q TAL. NATROS MARXEM A SOBARLA JA Q ESTEM FETS POLS,ENS FEM VELLS. VINGA XICUELA Q VAGI TOT MOLT BE,OK? MOLTS BESETS DELS 3!!! MUKAAAA!!!!

Anònim ha dit...

Ei¡¡¡¡¡ que passa amb aquet blog estem una mica, enyorats , apagats i espera’n que aquest nois tornet de Corisco i pengen alguna foto, ara toca als Pares, germans, cosins amics, nuvis, parelles etec. Donar una mica de animació aquet blog perque quant tornin vegin que de “tal palo tal astilla” ( jejejeje ) .
Perdoneu si deixo alguna nom per escriure però vull ver una crida a:
Caro Cañellas , Frances i Roser, Dora de Cervelló, Bernat, Carles, Jerome, Javi, Ros, Ari, Tata Azu, Aina, Pere Muñoz, Mariona, Pablo, Laia, Miquel de Sant Vicens, Manoli, Cristina, Nora, Lou, Carles pare de Marta i sogre de Romá, als Guardies de Canela, Berni, Rosa, John Cena, Clara, Armand,Anonims i Cari, per que muntem una i molt grossa, organitzem un vol charter i anem tots a Guinea a buscar bolets (una mica “ complicadillo” no? ) o anem tots al aeroport ( els que puguem) a esperar-los i muntem un pollastre (jejeje) “ Se admiten sugerencias”, perquè vindran amb el horari Guinea i tindrem que espavilar-los de cop, però crec que el que tindrien que donar-nos idees o algun consell son el Diego, la Ruth, el Joan, el Xavi i l’Angela que ja estaran adaptats aquet horari català (jejeje)
Ànims¡¡¡¡ escrivim molt tots perquè quant tornin de Ciorisco es quedin bocabadats.
Una abraçada per tots .

Cari

Anònim ha dit...

Hey Cari...completament d' acord amb lo del pollastre jo tamb� m' apunto bonica...realment les fotografies i els comentaris que envien, ens mostren un continent molt diferent al de "Memories d' Africa" tot pot ser un somni...ells treballen una realitat que sembla que no volguem mirar...i ho fan amb molt optimisme que �s el que m�s merit t�...no tot �s anar de safari fotografic. Aquest nois i noies valen molt. i com diria alg�...Muakaaaa.

Caro cañellas ha dit...

Iep! jo tb estic d'acord! i m'apunto al que faci falta! el k passa es que fora bo que no ho parlessim per aqui! ja que si els volem muntar un pollastre! que no sapiguen de quin pollastre es tracta! no?? de moment jo passo el meu mail i ens posem en contacte... a veure que podem fer! no?

akanne205@gmail.com

apa!! ara ja tenim on parlar del pollastre!

i dels guineans! que ultimament els missatges van més dirigits cap a la gent del blog que a vosaltres!! tinc ganes de veure les fotos de ciorisco!!!! no trigueu en penjar-les!!1


molt petons i abraçades!!! 4 dies i vacances! comença el compte enrera!

petons!!

Anònim ha dit...

CARI, MOLT BÉ. M'apunto a la idea, Jo portaré un sistell molt, molt gran a on podrem posar tots els bolets.
Quan arribem a Guinea podem fer carn o camell a la brasa amb bolets. Jo portaré les graelles. La carn suposo que la trobarem allà.
Val la pena saber els que sou a guinea i els qui anirem pel tamany de les graelles.
VALENTS SEGUI ENDEVANT. MOLT BÉ.
Carles i Carme.