dimarts, 12 d’agost del 2008






umbolooooooo


estem intentant penjar fotos al blog, pero aixo va molt lent. No sabem si podrem ferho.

per lo demes. estem tots molt be i gaudint dia a dia daquesta experiencia a bata.

Silvia, bea, el braulio ja ens ha dit que heu arribat be, i ens nalegrem molt.


Avui hem aprofitat i hem anat al mercat de les teles. ens ha encantat. hi havia de tot i per tot arreu, i hem conmprat algun regalet per vosaltres, els nostres grans fans.


No tenim mes temps, intentarem fer una nova connexio en breu i penjarem fotos, peraue el locutori va molt lent, i el teclat es raro.


Us estimem molt a tots i una gran abracada; estem molt be i molt contents.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡Heu trobat un paradís!! I mira que queden pocs per el món... Per cert, com es nota que sóc de les úniques que treballo... a primera hora ja miro a veure que heu posat al bloc. Les fotos que heu penjar són maquissimes i se us veu molt i molt feliços.
Pepa, ja saps que no ens veurem fins a la setmana del 25 d'agost ja que la setmana que ve estaré de vacances, però ja saps que m'hauràs d'explicar moltes coses. Durant la setmana intentaré trucar-te però no t'asseguro res, ja que on estaré... NO TENIM COBERTURA DE MÒBIL (¡¡¡Bien, un altre paradís!!!) però per tu, me n'aniré caminant fins a una muntanyeta propera i poder-te, si no trucar, enviar-te un missatget... espero que el llegeixis ja que igual vols mantenir aquest estat de pau interior durant molt i molt de temps.
Un petonarro a totes i a "ell", ja que només es veu un noi a les fotografies... "beneït sies entre totes les dones..."
Bé noiets només dir-vos unes paraules de Vicenç Ferrer (el de la Fundació de la India)"Ninguna acción buena se pierde en este mundo, en algún lugar quedará para siempre", en aquest cas, moltes bones accions queden a un lloc que vosaltres sabeu.
Un petó.
Mariona.
PD: Cari, ja teniu data per a la barbacoa?

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom, Mariona tens raó, est la mes matinera, jo també estic enganxada al blog i lo primer que faig es mirar-ho, però no rondines que ha tu i a la caro, es queda un “ tris” per agafar les vacances (Bien merecidas) jejeje. La barbacoa , la organitzarem quant “Ells” estiguin aquí i tinguin totes les fotografies i pugin ensenyar-les, serà una trobada de la nova família Guineana que han fet “Ells” i la gent del blog .
Las fotografies son molt maques i el paisatge es increïble, no es veu ni una mica de ciment, sembla q no pugi ser..........
Pepa, la Rosmary y el Javi van arribar anit, ja els tenim aquí “Sanos y Salvos “, el Javi ho ha passat una mica malament, per les punxades del eriço l’iva donar febre i tot, però estic molt contenta perquè els tinc aquí, ara faltes tu i el Carles que esta per la muntanya com si fos “ Pedro el de Heidi “, desfruiteu força i ensenyeu-ho molt atots aquets nens, els valors que ells pugin aplicar i millorar en la seva vida quotidiana.
Un petonet per tots .
Cari

Anònim ha dit...

Hola Leti y companñeros/as!
No tuvimos suerte en el primer envio, pero luego de hablarnos por telefono, espero que este te llegue.
Por las fotos y la voz del telefono, se te ve realmente feliz y en el paraiso, tan feliz y orgullosos como estamos la peña Zampas del Masnou de vos, la Pepa y tus otros colegas.
A disfrutar, a ser utiles y solidarios con estos niños, tal vez los mas postergados del mundo.
Besos y salud "per-tutti".

Héctor, Gloria y Pol.

Anònim ha dit...

Ei Leti!!
Som la Li i la Ju (vilassarenques)uheeeeeeeeeee som una més a vilassar!!!!!!!!!!!!!!
Ja he tornat de Lanzarote, i molt guai, però estava desconnectada de tu!!!!Però tranqui que avui ja me posat al dia, i he descobert el blog, que intentarem no abandonar!
Per aquí ja veiem que va molt bé, que esteu gaudint moltissim.
Com va la feina de mestres? Les cartes dels nens catalans van arribar bé? Heu pogut fer l'activitat?
Bueno gent, esperem que tot segueixi tant bé com fins ara!!!
ah, el que hem pogut veure de la illa, flipant!!
bé, un petonàs gegant de part de totes!!!!

Anònim ha dit...

Hola Leti, hola a tots!

Sóc la Júlia!(Germana petita de la Let)
Bueno, sembla que esteu molt molt contents, com per no estar-ho, quines platges!!

A part ha de ser tant bo tant per tu mateix, tant com per ells, fer el que esteu fent, que no m'extranya que a totes les fotos sortiu somrient (bueno i me germana fent el boig, com és habitual..)!

Bueno, espero que hi hagi tope de bon rotllo amb els nens, que ja m'imagino que sí. Gaudiu-ho al màxim!

Let, l'Azul i la Graciela ja han marxat..
M'he fet una rastaa!! xD

Un petó Leti, Pepa, Gemma, a tots!!

L'Azul i l'Ainara, el bebé, també us envian petons.

Júlia

SergiCr ha dit...

i jo aqui, a centelles mirant les obres.....
ens veiem quan torneu...
peto
s

Anònim ha dit...

Vaya fotos chicos!!! realmente comparto con todos que parece un paraiso. Hola tata aquí tu fan number 1 contándote como va todo por aquí: los papis volvieron supercontentos de las vacaciones pero los tengo un poco racionaos de peques porque tengo un ritmillo cogido y sólo subo algunas tardes, el tato al final no se iba a ninguna parte a no ser que haya cambiado de idea, sabes que tenemos una embarazada en la family y por supus no soy yo, je, je, te dejo con la cosilla para que hagas tus cábalas, el Xavi está tremendo con el no siempre pegao a la boca y está muy pegón con el tete y muy contestón con nosotros, falta su madrina pa poner un poquillo de orden, claro, va a ser eso, y el carlitos en una de sus grandes azañas pa que te rías un rato aunque a nosotros ayer no nos hizo ni pizca de gracia, va y nos lo encontramos callado en la cocina sentado en el suelo después de haber tirado toda una botella de aceite extra virgen y bañarse en él, claro, todo completo. Además se pasa los días subiéndose a nuestra cama o a la de su hermano así que hemos empezado a mirar como lo hacemos para que duerman juntos, seguramente en la habitación del carlitos que es la que permite más juego. Y yo y el cuñao pos aquí estamos aguantando el veranillo, al final nos vamos de vacaciones a un Vilar de esos que te comentamos hace tiempo, ya te contaremos a la vuelta que tal. Y ha llegado el Xavi y dice que te diga: "No me he meado encima, pos claro, ya está" ¿qué te parece?; bueno te mandamos un besote bien grandote y un achuchón, cada vez que leo el blog tanto por vuestra parte como por los que os escribimos desde aquí se transmite no sólo el entusiasmo y alegría sino un poco de envidia sana por la experiencia que estais viviendo, de corazón espero que la esteis disfrutando a tope en especial tu Azu que tenías tantas ganas, ojalá el regalo de este verano sea esta vivencia. Un abrazo para todos y en especial a mi peque.

Anònim ha dit...

Leti, te noté tan cerca cuando hablamos!! y feliz de lo que te llena el trabajo con los chicos! como decis son jornadas muy largas y agotadoras, pero llenas de satisfaccion, por los abrazos de los chicos!! que enriquecedor, y seguro porque eres una exelente maestra!!jejejeje sigue disfrutando del camino que has elegido, y traete todo el amor de ELLS, que ellos se quedaran con toda tu alegria!! cascabel de casa!, te echamos de menos, no hay ruido en casa! Pepa, sigue así y Gemma tambien, con toda la fuerza! que envidia me dais!
besitos desde vilassar(la casa esta triste porque marcharon Graciela y Azul) te keremos
mami

Anònim ha dit...

Pedro el de >Heidi diu:

Que tal aventurers i aventureres? quines fotos més xules, són flipants ja m'agradaria veure-ho amb els més propis ulls ( hi ha algun cocotero a l' illa? , jejeje). La txell i jo seguim a la muntanya ; Martinet. ens hem banyat al riu i estaba glaçat, ella segueix a l'alberg i jo estic de pinxe de cuina ( tot i que ara m'he escapat). Demà ja tornarem cap a ksa.

Penso sovint en què estareu fent i què tindreu al vostre davant,...tinc molta curiositat. També us veig molt tranquils, com si se us hagués aturat el temps ( em sembla que allà on esteu no existeix el temps,jejje)
He llegit els comentaris i deu ni do quina s' està liant per aquí i la barbekiú( ai deu meu Cari quin perill, jejeje).
esperem noticies vostres . Seguiu vivint i lluitant amb el cor!!

Molts petons i fins aviat!!

Carles

Rut ha dit...

Eiii gemma i cia.!!!
Estic flipant amb aquest blog i la penya super motivada, que si
rovellons, barbacoes, etc.
Penso que la barbacoa la podrieu venir a fer a Granada, no?!
Aket finde ham baixat al sur a veure el piset, i buff, fliparàs... És preciós!!! el barri, la gent, les tapes gratix, ... VOLEM QUE VINGUIS!!
Recordant la nit que vem passar juntes fins que es va fer de dia, estic segura que estàs vivint aquesta aventura amb tota la teva màgia i amb tots els sentits oberts...
Tenim moooltes ganes de veure't i que ens expliquis tot el que has viscut, sentit i conegut!!

Disfruta!!

Molts petonets

LA SOLIDARITAT ÉS LA TENDRESA ENTRE ELS POBLES

Rut+ Txotxi

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb Carles de heidy, sembla que on sou no passi el temps, com diu la mes matinera, la Mariona és un paradis aquesta illa, casi sembla l' anunci de Fa, vive el frescor...jejeje, també va bé carregar piles, encara que a vosaltres sembla no exaurir-vos les bateries...cuerpos!!!
Estic d'acord amb el Josep, no per fer malasang als pares, i possiblement els comentaris surgiran en la barbaca guineana(que desde c/Tamarit ens apuntem Cari-lianta). He trobat la part possitiva a la graduació de pedagogia tan surrealista...és poder posar cares a la gen del blog...besos a la Mami de Leti, i a la Mare de la Gemma de part del Germa de la Pepa, que grans noies tenius...bufff.
Pels de bata, apreneu alguna canço i canteunos-la..que també vinguin sons desde tan lluny...Bixo...em falten els teus riures i els teus sorolls, es fa dur tenir-te tan lluny...però se que quan tornis, seras la més gran petita de casa...Bona nit als papas...bonanit als de bata i als que ja són aqui...bona it Manairons...i com diu algú...Muaka

aLi ha dit...

Hola bonikes!!!
k tal? tot just arribo d'Alemania, de viure també una gran experiència que ja us explicaré a la tornada!!!! I conectant amb el món de nou...
he flipat amb aquest blog, no he pogut evitar llegir-lo tot. Pel que veig tot va molt bé i les vostres cares hem diuen que esteu visquent una gran experiència i que ho esteu fent al 300%!!!
Ja sabeu que m'encantaria estar amb vosaltres visquen aquests moments inoblidables, però se que encara que no hi sigui físicament, estic a través de vosaltres. Absorbiu tot el que pogueu i porteu-ho per compartir-ho amb nosaltres... jo us estaré esperant amb un gran somriure!!!
Dissabte, amb la lluna plena estaré conectada amb vosaltres, com cada dia, serà la mateixa lluna la que veiem, espero un brindis a la meva salut!!!!
us trobo a faltar i us estimo mooooolt!!!!
Dale gas i optimisme, molt d'optimisme!!!!
fins aviat!!!!!
aLi

Anònim ha dit...

HOLA JOSEP-ROMA I MARTA:
ACLARIM PERQUE DE VEGADES NOSALTRES ESCRIBIM JOSEP.
ESTIMATS NOSTRES LA ROSER I EL FRANCESC SOM ELS PARES DEL ROMA AQUEST NOI QUE SURT A LES FOTOS PARADISIAQUES.
ESCOLTEU BE, LA "CANE", AVUI HA ESTAT PER PRIMERA VEGADA DESLLIGADA AL PATI DE CASA NOSTRA JUNT AMB LA DAMA I LA NANI.TOTES JUNTES¡¡¡
EN FRANCESC FEIA DE DOMADOR COM EL ANGEL CRISTO AMB UN BASTO.
HA ESTAT UNA BARBACOA INOLVIDABLAMENT TENSA PERO HO HEM ACONSEGUIT¡
ESTEU FANTASTICS EN LES FOTOS I NO PERDEM NI UN COMENTARI. LA MARTA SEMBLA UNA STAR I EL ROMA UN BON PAIASO. ENS HEU DE DIR EN TEMPS EL DIA I L'HORA DE TORNADA, ESL PARES DE LA GEMMA TAMBE HO VOLEN SABER.
MOLTS ,MOLTS PETONS ( NO SABEU LAS GANAS QUE TENM DE PETONAJAR-VOS
FRANCESC I ROSER

Anònim ha dit...

Hola a tots la hora de llegada de ELLS es el dia 22 a las 9 de la mañana estamos deseando que llegue ya nos veremos en el aeropuerto los que podamos ir hasta pronto adios