diumenge, 10 d’agost del 2008

corisco

Hem tornat de corisco!!! molt emocionats i descansats!!
despres de laventura amb el cayuco, la visita a les balenes, i la magnifica excursio per veure tota la illa de sorra blanca, estem exhausts pero aqui estem fitxant perque conegueu mes de lilla i ens veieu aixi de felisos!!!
dema us penjarem fotos de la illa perque flipeu com ho hem fet nosaltres!!!
estem tots molt be tant els que shan quedat a casa com els que hem marxat a corisco!! mengem molt be no patiu, la neus millor que cap de nosaltres!!! papes de la neus no patiu que acabara amb les reserves de guinea equatorial sensera!!!
a lescola han arribat 15 nens nous que encara hem dorganitzar entre classes, i dema marxen dos de les nostres aventureres la silvia i la bea!!! des daqui ja us volem dir, per quan torneu i mireu el blog, que se us trobara molt a faltar, no ho dubteu!!!! igual que els que ja han marxat!!!
cari per aqui diuen que tothom s'apunta a la barbacoa!!! i que ets una lianta!!! que no pares ni una mica!!! i que ens encanta que donguis tanta vidilla al blog! t'estimo petit, mha fet molta ilusio parlar amb tu avui!--pepa--
a les nenes de vilassar que estem molt contents que hagueu entrat a formar part de la vida del blog, me emocionat molt i us agreixo que estigueu aqui al meu costat. bernat dema mirare el mail. ...et trobo a faltar tira!!...

a la gent de flix us desitgem molt bona festa major!!! gaudiu molt per nosaltres i per la neus!!
de part del xavi i de tots, records al sergi!!!!

leti, neus, xavi, pepa des de bata, en noms dELLS.

21 comentaris:

josep ha dit...

Este comentari te dos parts: la primera que m'alegra molt que estigueu tan bé, i aprofitant l'experiència, i que tingueu salut i armonia amb el grup. La segona és una crítica dirigida al blog-memòria: Em falta informació i tinc el convenciment que no ho expliqueu tot: Sembla un reality turistic i que estigueu gaudint d'un viatge de plaer per terres paradisíaques... Entreu al suc, no us ho guardeu per a vatros!!! Com es la vida d'ELLS, quines il·lusions tenen, com era abans d'aldeas, i, més difícil, com espereu que será despres que passeu vatros per aquí?
Potser no es el blog el lloc on voleu incloure esta informació, però penso que seria necessari fer esta valoració per vatros mateixes i perquè qui estem a l'altra banda coneguem realment el perquè de tot plegat i descobrim si podem fer alguna cosa o no cal fer res, que tot va com cal per estos mons de deu... Si no ho aneu posant al bloc, espero un informe complet damunt la taula abans de l'octubre.
Com sempre una mica dur, en tot lo carinyo i les millors intencions! Una abraçada a tota l'expedició i a la gent que us acull a la seua terra!

Anònim ha dit...

Eiiii gent!! que ara ansiosa per veure les fotos del vostre finde a Corisco!!

M'esperaré demà a veure-les i tornare a dir la meva...
Una abraçada per tots!

Lets disfrutaaaaaaaaaa

Sara

Anònim ha dit...

Olee!!! Ja tenim notícies vostres, així que una illa paradisíaca? doncs bé, aquí estem la Txell i en Carles al paradís de la Cerdanya( jejeje) i ens ha fet molta ilusió llegir els vostres comentaris( la Txell no havia pogut veure el blog i ha flipat; diu que l' estiu que ve també s' apunta!
xiiiii, m'apunto mooooolt!!!!! i he flipat mooooolt!!!!
x cert, estem totalment d'acord amb el josep, no fa falta que ho penjeu pero esperem q algun q altre diari sigui escrit! ( ja sabem que algo d'aixo feu!) sense censura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!queremos chicha!!!abraçades x tothom! que sus queremos! ;)

i a la barbacoa conteu 2 mes! com a minim!

Anònim ha dit...

hola desde vilassar, radio macuto!!!! a mi tambien me gustaría conocer la experiencia pedagógica, pero entiendo que es dificil resumirla en un escrito! ya nos contaran, por lo visto se esta organizando una buena barbacoa!! ya le dije a Cori que cuente con el asado argentino!! estoy contenta y orgullosa de vuestra experiencia!! seguir así, furza y alegría para los chicos!!
te keremos leti , besos a pepa, gemma y todo el grupito! toda la tribu desde vilassar y lu, desde argentina!!!
xauuuuuuuuu
deuuuuuuuuu

Anònim ha dit...

A vegades un punt amarg i dur a les nostres vides, ens ajuda a picar de peus a terra, així que Josep: gràcies per fer a aquests nois i noies adonar-se'n de que a part de que estàn en un món imperfecte, queden petits reductes on encara podem escapolir-nos de la dura realitat vivint el que hem escollit i explicant-ho també de la mateixa manera que ho hem escollit. Nosaltres i sobretot ells ja sabem que no són allà de vacances pagades en un hotel de cinc estrelles i amb consumicions il.limitades incloses, però tampoc crec que faci falta relatar, com si d'un pel.licula gore es tractés, tots els moments de sang i fetge que segur que viuen durant tot el dia. Crec que hem de tenir clar que hi ha un tipus de gent al món que escollim viure amb un somriure i no fer eternes les agonies explicant-les a cada moment... els que han de saber i saben què passa allà son ells, i per molt que no expliquin fil per randa el que passa a l'escola, amb els nens, etc, no vol dir que no ho estiguin vivint i sofrint ¿no? Si més no, tothom que coneixem algú que està a ELLS sabem una mica de què va tot el projecte i quan tornin, si volem continuar sabent: preguntarem, i si volem col.laborar: ho farem, i si per algú l'experiència s'acaba a la tornada d'algú altre: no el podem jutjar. Només vull que quedi clar que no crec que això hagi de ser el Telenoticies Guineà i que segurament ni temps tenen de decidir què ens expliquen al bloc cada dia.
Bé, que ningú es prengui malament aquesta disertació, deu ser que això de treballar a l'agost a la parte del món que anomenen "perfecte" crema i estressa...
Un petó a tots els que escribiu i ja anireu informant de la organització de la barbacoa...
Petons a tots els "Guineans" i us prometo que després escriuré en altres termes.
Com diria algú: Muaka.

Anònim ha dit...

Hola Leti!!!
Por lo que veo se están dando buenas panzadas de comida, me alegro que estén tan bien. Por aquí le he contado a varios de la experiencia que viven y no lo pueden creer. Bueno besos de Vicente tambien, que el pasado miercoles cumplió 3 años
Luciana, desde Buenos aires

Anònim ha dit...

Hola a tots de nou.
Esperem les fotografies amb moltes ganes... sembla que si us llegim una mica i a més podem veure la cara que feu, ens quedem tots més tranquils, oi Cari?
Pepa, quan tornis saps que no estaré per aquí, que fins el 25 no estaré "operativa" però que aquella setmana ens hem de veure per que m'expliquis mil coses.
Records a tots encara que no els coneguis, els bons desitjos no tenen ni nom ni cognom, i em torno a fer pesadeta, ja que fa efecte, en el tema de que us cuideu molt i molt.
Un petó a tota la "Cibertribu"
Mariona.

Roser ha dit...

Així que la Neus menja molt!!?? Ja li dèiem naltres!!! Suposo que quan vius una experiència com aquesta et deus sentir força ridícul pensant en el que faries si estiguessis a casa en aquell precís moment!!!
La veritat és que a la família de la Neus ens deixeu una mica més tranquils!!! jajajaja
Ale teta continua menjant força i desfruitant a tope de tot el que et dona el projecte en general i les persones en particular!! Això si per molt que t’agradi el menjar el dia 22 et volem a casa, eh?? Desprès pots decidir el que vulguis de la teva vida, però el 22 a casa per fer, com a mínim el que deia Josep; un informe complet de tot el que has viscut!!!!

Besitos dolços!!!

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!

Com esteu?? M'alegro moltissim llegir el blog i saber que tot va be per Guinea. La veritat es que els que estem aqui (a st vicenç)pensem molt en vosaltres i jo particularment us envejo molt, m'encantaria estar entre vosaltres i espero poder repetir l'any que ve. Ah! us recordo que per qualsevol cosa que necesiteu els de sant vicenç estem aqui per donar-vos un cop de mà.
I finalment desitjar-vos que us ho seguiu pasant genial i que disfruteu i apreneu de tot i de tothom.

Molts petons i records per tots els d'Ells que esteu a Guinea i tb per els que ja heu tornat.

GLORIA

Anònim ha dit...

LETIIII!!!! tia, estem tant lluny l'una de l'altre... q fort, eh? pero jo segueixo sentin-te molt aprop, se que encara q estarem separades una bona temporada, estaras alla sempre! Espero que estiguis disfrutant cada instant, pero com et conec, estic segura q ho estas fent!! dona-ho tot tia, intenta quedar-te amb totes les sensacions, moments etc pq vull que mho expliquis tot quan ens veiem, amb tots els detalls com tu sempre fas.. que t'estimo moltissim i estic orgullosa de tu, pq aixo q stas fent diu molt del teu interior!! Aqui a Denmark tot molt be, estic pensant de quedar-me un any, pero no vull dir res encara pq es massa aviat. Pero aixo es increible tb! Estic ansiosa de que vingueu per poder compartir encara q sigui una petita part d'aixo amb vosaltres!

Reparteix molt amor a aquests nens tant macos, i que tant et poden omplir amb un sol somriure!!

Disfruta!! i espero noticies teves aviat!!

Un peto leeeet!!!!

PD: m'estic emocionant...prou!! A disfrutaaaaaaar!!!!!

Aina

Jordi Giménez ha dit...

Hola a tots,som els pares del Jimix i cada dia seguim el blog amb molta nostalgia, pero a l'hora amb entusiasme de veure-us tan contens de la tasca que esteu fen aqui, seguiu aixi i endevant. Records, amb especial a la Gemma, al Romà i també a tots els que no us coneixem. Bona sort.

Anònim ha dit...

Hooooola geeeent!!!!! Veig que això segueix vent en popa.. a veure si demà podem veure les fotos d'aquesta illa esplèndida que haurem de visitar tots abans de deixar aquest mundillo :)) i volem fotos dels mestres a la pissarra!!!!!
Salutacions a tota l'expedició Guineana, amb una mica més d'èmfasi si em deixeu per la part vilassarenca del grup, que et trobo molt a faltar!!

una abraçada a tots des de granollers!

Caro cañellas ha dit...

Iepala!!! Que pasa guineans i gent del blog? com va la setmana? jo enfilant la recta final! 3 dies!!

AQuest cap de setmana son les festes de gràcia! Divendres però anirem a martorell a la Pegatina, i dissabte a gracia que fan nit de rumba! Ja em vist el piset de l'uri i la gemma! petito però super centric!! i molt macu. El extremenyos tornen aquesta tarda vespre! exausts de tanta festa i sol i calor! i vida de soleteria! jejeje! Els Gratallopencs ja han tornat!! molt i molt bé el Tude alguna ferida de guerra que altre! res important!! i les avecilles, es veu que van tenir una despedida mol emotiva! els pares s'ho van currar!!!

Com veieu aqui tot segueix igual! Res Canvia en el mon "perfecte" com diu la Mariona! Tinc ganes de que torneu! pero per aixo encara queda una mica!!! disfruteu al maxim! també tinc ganes que em torneu a emocionar amb les fotos i videos d'himnes guineans cantats per vosaltres!

Ah! Pepa! que sapigues que la teva mare m'ha adoptat com a filla! aixi que som germanes!! tot per que pugui venir a la barbacoa (un altre que tenen montada! aquesta dona no para!!!) de la graduació!!! aixi us podré coneixer a totes! :D I a la Leti! que ja em intercanviat alguna que altra paraula!!!

Bé! nois que continueu aixi! volem veure més fotos!!! volem veureus les cares!!! Molts petons i abraçades! sobretot al vicentins! i a la mig vicentina mig Pallejanenca!! per cert! anducas una samarreta de Gratallops aqui no tindrem???? la vull veure en alguna foto!!!!

Mua!

Anònim ha dit...

Josep, ja saben els pares que tenim fills en Guinea que no ho expliquen tot perquè es coneixem i diuen nomes lo bo, fins que no els veiem personalment no explicaran res, perquè la crua realitat la tenen ells al costat , lo que les fas es una bona reflexió, però unes sortidetes a Corisco o quant tornin una barbacoa amb tots nosaltres fa que carreguen piles, perquè quant tornin aquet 1er mon serà “durillo” i nosaltres tenim la obligació com ells estan fet en Guinea de “Pintarles la Cara Color Esperanza “.
Pepa cuidat lo del estomac q tot anirà molt bé, sou tots molt valents i estem súper orgullosos de tots vosaltres, quant tornis........ ja vorem si te trec el títol de petita de casa..... però m’assembla que te posaré un altre “La més Gran Petita de casa....” (sempre seràs la meva petita) jejejeje
Necessitem que algú pengi amb el bloc els horaris i dies de tornada de aquets jovent,i "les fotosssssssssss porfa" perquè varies mares dubtem si el dia 21 o 22 si ha les 9 del dematí o de la nit......els coopera’ns que ja esteu aquí si sabeu alguna cosa el meu e-mail es: cari_andreu@hotmail.com, també necessitem contacta amb : La tata de la Azu, Mariona, Bernat, Carles la gent de Granollers i Vilassar i tothom que vulgui.....
Una abraçada molt forta per tothom i per la meva filla adoptiva també

Cari

Anònim ha dit...

¡Hola a tots! De vegades ens posem davant el blog i voldríem saber-ho tot de vosaltres i de totes les persones amb les que esteu en contacte, nens i grans. os preguntaríem tantes coses sobre aquets dies que ens agafa complexa de “pallisses”.
Per lo tant no mes os volem dir que os estimem per ser així.
Per aquí tot va be, estem preparant les vacances “La ruta de los pueblos blancos” ja estem quedant per veure a la gent d’allà vaig (dalt per els que esteu a Guinea), els cosins del papa, el Raimon, el Sierra, etc. Penso que serà un viatge xulo. Miquel, molts records i petons de la Mari Carmen i tots el Canalíes, de la Ester i el Quim i els del grup de teatre que ens pregunten sovint per tu.

Una foooorrrrrrrttttttaaaaaaaa abraçada per tots (Buenu per al Miquel una miqueteta mes forta). Los papos

Anònim ha dit...

Pepa i tota la resta: cuideu-vos moltissim i per a evitar que cap paràsit se us possi a l'estòmag bebeu aigua de coco. Vinga, tots a dalt dels "cocoteros" per obtenir el suc.
Un petó molt fort.
Mariona.

Anònim ha dit...

hola neus!som cristian i marta!com va tot?ja veiem que molt bé!!!les fotos són xulissimes!nosaltres estem preparan ja les festes, però aquest any ens faltarà la "pesadilleta de turno"!.Com no t'hem escrit molt, aprofitarem per dir-te que et trobem molt a faltar i que esperem que t'ho estiguis passant super bé i que ja tenim ganer que tornis, o sigui que ja saps...!!!Per cert no són trucades, són perdudes!
marta: vaaah, vine aviat que tinc ganes de veure les fotos i escoltarles històries increibles que t'han passat per aquí!!!

mua*

Dora Cervelló ha dit...

Neus ja som a casa. M'ha agradat molt saber que t'ho menges tot perquè quan arribis el 22 et tinc preparat un plat d'escalivada en albergínia que t'hi lleparàs els dits.
Ara t'escriure un correu i t'explicaré les meues vacances, perquè si m'espero que arribis voldràs tu explicar tantes coses que jo no et podré explicar res.
Segueix menjant molt, i cuidant-te molt, aquí fa una calor insuportable.
Besitos

Anònim ha dit...

hola a tots i totes!!!!!!
des de guinea volem tranquilitzarvos que aki si esta molt be i no es tant xungu com us penseu.hi ha pobresa, la gent sobreviu pero es felic.
ens recorda a una espanya de fa mig segle amb gent mes moreneta i molt vaga q no vol treballar.
els espanyols van deixar aki les poques gabnes de treballar, la vagueria delks funcionaris i els bars, jejejeje!!!

de veritat,no patiu q aki estem molt be i els nens ens els emportariem casi tots a la maleta, son molt macus.

petons i abracades a la guineana a tota la penya del blog.

especialment a la gent de sant vicenc ipalleja molts records i que us estimem moooolt!!!!

caro guapa, q ja et queda poket. bones vacances!!!!

josep ha dit...

"hi ha pobresa, la gent sobreviu pero es felic.
ens recorda a una espanya de fa mig segle amb gent mes moreneta i molt vaga q no vol treballar."
Això ja comença a ser un analisi de la realitat juvenil... ;)
Seguiu passant-ho be i absorvint experiència!!!

Anònim ha dit...

Salutacions des de la terra de la Pepa, Granollers, molts d'ànims i bona feina! Que bé que pinta tot el que expliqueu, les fotos i allò que aneu fent. Una abraçada, Alba.